28 Φεβ 2014

Ναι οκ! Ο τύπος όντως δεν υπάρχει! Απίστευτος!

Το παρακάτω βίντεο το πέτυχα στο ίντερνετ με τον τίτλο "Japanese Guy REDEFINES Dance FOREVER!" (=Γιαπωνέζος επαναπροσδιορίζει την έννοια του χορού για πάντα!) και είπα να του ρίξω μια ματιά. Όταν τελείωσε είχα μια νέa άποψη γυρω από το τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος ενώ χορεύει.. 

27 Φεβ 2014

"Εσύ" - ένα πολύ όμορφο βίντεο για την αγάπη.

Τι και αν σε ξενερώνει λίγο το γεγονός ότι είναι διαφήμιση, και θα καταλάβετε σίγουρα κατά τη διάρκεια του βίντεο για τι είδους προιόν, το παρακάτω βίντεο είναι ένα παγματικά πολύ όμορφο βίντεο που δείχνει πόσο δημιουργικός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος όταν αγαπά!

Ο πιο τέλειος χορός μαμας γιού σε γάμο!

Ναι η πρώτη σκέψει όταν διαβάσατε τον τίτlο ήταν "Τι μαμακιας θα είναι αυτός τώρα;".. παραδεχτείτε το! Αλλά πραγματικά το βίντεο τα σπάει όποια και αν ήταν η πρώτη σας εντύπωση.

22 Φεβ 2014

Απίθανες φωτογραφίες με πρωταγωνιστή την άγρια ζωή!

Η φωτογραφία ως τέχνη είναι κάτι το μαγικό.. και γίνεται ακόμη μαγικότερο όταν αποθανατίζονται άγρια ζώα όπως τίγρεις, ελέφαντες, ταύροι, καμηλοπαρδάλεις και πολλά άλλα ζώα τις άγριας πανίδας.

19 Φεβ 2014

15 παπούτσια που θα είναι πάντα στη μόδα!

Η μόδα αλλάζει συνεχώς.. Ανακυκλώνεται.. Είναι όμως και αυτά τα παππούτσια που δε θα πάψουν να είναι στη μόδα, στην παππουτσοθήκη μας και φυσικά στην καρδιά μας!

Οι υπέροχες εικόνες που κυκλοφόρησαν το 2013 [2]

To 2013 είναι πλέον παρελθόν για όλους.. Έχθρες, κακίες, και αυγά γίναν όλα περσινά... Πέρσι όμως κυκλοφορησαν μερικές αξιοθαύμαστες φωτογραφιες! Ας τις δούμε!

15 Φεβ 2014

Ξεχάστε τα παυσίπονα: Αυτές είναι οι καθημερινές τροφές που σταματούν τον πόνο

Μπορούμε να παχύνουμε με… φρούτα; Μάθετε πότε και πώς
Βαρεθήκατε να καταφεύγετε στα χάπια κάθε φορά που έχετε πονοκέφαλο, κράμπες ή πόνο στο στομάχι; Η φύση έχει φροντίσει και γι' αυτό, αφού υπάρχουν πολλά νόστιμα τρόφιμα, που μπορούν να σας ανακουφίσουν από καθημερινούς πόνους...

14 Φεβ 2014

Οι ανησυχίες του καλεσμένου! (video)

Λένε πως η τηλεόραση προσδίδει 5 ολόκληρα κιλά σε όποιον βρίσκεται μπροστά στην κάμερα.. Ίσως είναι κάτι που απασχολεί αρκετούς ανθρώπους όταν βγαίνουν στο γιαλί.

13 Φεβ 2014

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Hate it or love it?

Η ημέρα που οι απανταχού ερωτευμένοι γιορτάζουν και οι απανταχού χωρισμένοι "δε γιορτάζουνε ποτέ..!". Μία ημέρα που καθιερώθηκε για να πλουτίσουν οι ζαχαροπλάστες και οι ανθοπώλεις αλλά και η κεντρική σελίδα όλων μας στο facebook από καρδούλες και γλυκανάλατα ποιηματάκια.

Και αν δεν έχετε βρει ακόμη την κατάλληλη εικόνα για να προσθέσετε και σεις στο timeline σας, ιδού! Για τους ερωτευμένους, για αυτούς που σιχαίνονται τον Αγιο Βαλεντίνο, ακόμη και για τα trolls της καρδιάς μας!

12 Φεβ 2014

Μυστικός υπόγειος σταθμός του μετρό ανακαλύφθηκε σε λαβύρινθο στο Παλαιό Ψυχικό



Μια συγκλονιστική ανακάλυψη έφεραν στο φως οι άνδρες του τμήματος αγνοουμένων προσώπων της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι στα πλαίσια ερευνών κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου ανακάλυψαν έναν μυστικό, δαιδαλώδη σταθμό του μετρό που βρισκόταν κρυμμένος στο κέντρο ενός γιγαντιαίου λαβύρινθου στο Παλαιό Ψυχικό.

Το εγκαταλειμμένο χωριό των γκράφιτι!


Το μικρό χωριό Doel βρίσκεται στο Βέλγιο και κάποτε έσφυζε από ζωή. Κι αυτό μέχρι το 2008 οπότε οι κάτοικοι αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν εξαιτίας της επέκτασης του λιμανιού της Αμβέρσας και του προβλήματος της ανεργίας. Μέσα σε μερικές μόνο μέρες το χωριό ερήμωσε, τα σπίτια έκλεισαν και οι δρόμοι άδειασαν.

Οι καβγάδες φθείρουν την καρδιά


Τι δείχνει αμερικάνικη έρευνα για τους τσακωμούς στα ζευγάρια
Οι καβγάδες με τον σύντροφό μας δεν μας αναστατώνουν μόνο, αλλά βλάπτουν και την καρδιά μας, σύμφωνα με αμερικανούς επιστήμονες.

H 29χρονη Ελληνίδα που πήγε πριν 5 χρόνια στην Αυστραλία και σήμερα είναι ανάμεσα στις 50 πιο επιτυχημένες επιχειρηματίες


Πριν από πέντε χρόνια πήρε την απόφαση να εγκατασταθεί στην Αυστραλία. Σήμερα, η Δήμητρα Μαρκογιαννάκη μπορεί να πει με σιγουριά ότι έκανε τη σωστή κίνηση. Γιατί στα 29 της θεωρείται μία από 50 πιο επιτυχημένες νέες γυναίκες επιχειρηματίες της χώρας.

Η DC Entertainmen ετοιμάζει ενιαίο σύμπαν για τις ταινίες κινουμένων σχεδίων της

Εδώ και μερικά χρόνια η Warner Bros. έχει δώσει μερικές από τις καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων με βάση τους χαρακτήρες τους από την DC Comics, ανάμεσα τους και τα Batman: The Dark Knight Returns και The New Frontier, αλλά από το 2014 και από το Justice League: War και μετά, κάτι θα αλλάξει αφού θα κινηθούν πιο κοντά στο μοντέλο της Marvel.

Η ζωή της Μητέρας Τερέζας θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη

Από ότι φαίνεται τα πλάνα για μια βιογραφική ταινία για την Μητέρα Τερέζα φαίνεται να παίρνουν και επίσημη έναρξη αφού ο Keir Pearson έκλεισε για να γράψει το σενάριο του I Thirst, που θα έχει την εταιρία του Tony Krantz, Flame Ventures, την Origin Entertainment και το The Mother Teresa Center να αναλαμβάνουν τη παραγωγή.

11 Φεβ 2014

Η απαγορευμένη διαφήμιση για λουκάνικα!




Πονηρά μυαλά ενωθείτε
H συγκεκριμένη διαφήμιση προβλήθηκε στο Super Bowl, την ετήσια διοργάνωση του αμερικάνικου ποδοσφαίρου και έκτοτε απαγορεύτηκε...

Ανέκδοτο: Σ`ένα στρατόπεδο ένας λοχαγός...


Σ`ένα στρατόπεδο ένας λοχαγός κοιτάζει έναν έναν τους νεοσύλλεκτους που είναι στη γραμμή μπροστά του και μετά φωνάζει:…

Νέα φωτογράφιση - φωτιά για την Emma Watson


Η... φίλη του Harry Potter πόζαρε για το περιοδικό «Wonderland Magazine» Η Emma Watson έγινε παγκόσμια γνωστή μέσα από τις ταινίες του Harry Potter, όπου και είχε το ρόλο της φίλης του μικρού μάγου, της Ερμιόνης.

Πέντε μαγευτικά ξενοδοχεία για του Αγίου Βαλεντίνου


Με θέα που κόβει την ανάσα...
Η γιορτή των απανταχού ερωτευμένων είναι προ των πυλών και λίγο πριν ορκιστείτε παντοτινή αγάπη στο έτερον ήμισυ, η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr επιλέγει και παρουσιάζει πέντε ξενοδοχεία ιδανικά για ρομαντικές εξορμήσεις.

Μάχη ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ «στήθος με στήθος»


-Οριακό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ, πτώση της Χρυσής Αυγής και άνοδο του ΚΚΕ καταγράφει η έρευνα της GPO.-Ποιος είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός, ποιος ο δημοφιλέστερος πολιτικός και πόσοι θέλουν πρόωρες εκλογές.
Τη ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού καταγράφει η δημοσκόπηση της εταιρείαςGPO, μόλις 100 ημέρες πριν τις ευρωεκλογές.

ΝΤΡΟΠΗ! Το τμήμα Φυσικής ΑΠΘ αρνείται την εισαγωγή σε τυφλό αριστούχο


Τι απαντά το τμήμα Φυσικής ΑΠΘ στις καταγγελίες του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών για την άρνηση εισαγωγής μαθητή ΑμΕΑ στη σχολή. Διαβάστε τις επιδόσεις του 18χρονου

23 Τατουάζ επικής αγάπης!

Ας προλογίσουμε την ανάρτηση με μία παράφραση μιας πολύ γνωστής φράσης. "Στο έρωτα και στα τατουάζ όλα επιτρέπονται"

9 Φεβ 2014

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ "ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΡΥΘΜΟ"


Στόχος του εργαστηρίου είναι να δοθεί η ευκαιρία σε μια ομάδα εφήβων, μέσα από την επαφή τους με τις τέχνες του θεάτρου, του σύγχρονου χορού και της μουσικής, να διερευνήσουν την έννοια της ταυτότητας, να εκφραστούν και να χαρούν την ομαδική δημιουργία τους.

Τι θα γινόταν αν άντρες και γυναίκες άλλαζαν ρόλους!

Φυσικά μετά από το τελευταίο βίντεο που είδαμε με θέμα την εγκυμοσύνη, δεν μπορούσαμε να μην ψάξουμε να βρούμε και τα υπόλοιπα! Εδώ σας έχουμε το βίντεο με ένα θέμα που.. συνήθως οι γυναίκες έχουν πρόβλημα..

8 Φεβ 2014

Οι 12 μεγαλύτερες παραλίες στον κόσμο!


Στη συγκεκριμένη περίπτωση το μέγεθος μετράει, και ειδικότερα τα χιλιόμετρα. Παραλίες του κόσμου που εκτείνονται αρκετά μίλια σε μήκος, προσφέροντας απολαύσεις… διαρκείας συναγωνίζονται μεταξύ τους στις αμμώδεις εκτάσεις αλλά και στο απέραντο γαλάζιο.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ! Τι παθαίνει ένα αβγό στο ξύδι; (vid)


Ένα πολύ απλό πείραμα… χημείας με εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η διαδικασία είναι απλή: Βάζουμε ένα αβγό στο ξίδι για δυο μέρες, το τρίβουμε ελαφρά και… δείτε στο βίντεο τι θα γίνει.

Ανέκδοτο: Σε ένα αγρόκτημα...


Σε ένα αγρόκτημα ήταν πολλαί αγελάδαι και τρεις ταύροι που είχαν μοιράσει τις αγελάδες . O καθένας πηδ**σε τις δικές του μόνο και περνούσαν τζάμι .

Θεσσαλονίκη: Έτσι θα γίνει πεζόδρομος η Αγίας Σοφίας (pics)


Συντριβάνια, χυτά δάπεδα, ψηφιδωτά, «αστικοί φάροι» και πράσινο προβλέπονται μεταξύ άλλων στη μελέτη εφαρμογής για τη διαμόρφωση της Αγίας Σοφίας σε κανονικό πεζόδρομο.

Αναλυτικά η μελέτη:

Το φτέρνισμα σε δέκα διαφορετικές γλώσσες



Δείτε πώς μεταφράζεται του... «αψού»!
Κάθε χώρα έχει τον δικό της τρόπο φτερνίσματος. Στην Ελλάδα για παράδειγμα όταν κάποιος φτερνίζεται ακούγεται η «λέξη»… αψού! 

Και «πράσινο» πανό για τη ΘΥΡΑ 7


Οπαδοί του Παναθηναϊκού τίμησαν και αυτοί τη μνήμη των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7. Δείτε τη φωτογραφία από το μνημείο στον περιβάλλοντα χώρο του Καραϊσκάκη.
 

Οι παίκτες των ριάλιτι που «έψαξαν» τη μεγάλη καριέρα…

Οι παίκτες των ριάλιτι που «έψαξαν» τη μεγάλη καριέρα…
Κάποιοι προσπαθούν ακόμη στο τραγούδι και κάποιοι έχουν ακολουθήσει άλλη πορεία...

Η μητέρα που ξύπνησε από κώμα μόλις άκουσε τη φωνή του γιού της!

Η Zhang Rongxiang είχε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα όταν ήταν έγκυος το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να πέσει σε κόμμα. Οι γιατροί όμως ανακάλυψαν ότι το παιδί που κυωφορούσε ήταν υγιέστατο, παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν υπήρχε καμμία πιθανότητα να επανέλθει.

Μη μεθύσεις ποτέ αν έχεις κάφρους φίλους!

 
 Σε περίπτωση που ανήκεις σε μία παρέα με ένα μάτσο κάφρους κάνε στον εαυτό σου μία χάρη! ΜΗΝ βρεθείς ποτέ στη θέση του μοναδικού μεθυσμένου στην παρέα!.. Αν πάλι κάνεις το λάθος, pleeeaaseeee στείλε μας τις φώτοζ!!

7 Φεβ 2014

Τι πήγες και χτύπησες πάνω σου!!? - Τα πιο ηλίθια ταττουάζ

Τατουάζ σαν όλα αυτά δικαιολογούνται μόνο αν έχετε βάλει στοίχημα με κάποιον φίλο και χάσατε.. Βέβαια σε οποιαδήποτε περίπτωση δε παύουν να αποδεικνύουν πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος!!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη γυμνάζει τους γλουτούς της


Τα... καυτά αγαθά κόποις κτώνται
Δεν είναι λίγες φορές που το καλλίγραμμο μοντέλο έχει μοιραστεί με τους θαυμαστές της στα social media προσωπικές της στιγμές. Αυτή τη φορά θέλησε να δείξει πώς διατηρεί αψεγάδιαστα τα δυνατά της σημεία. 

Τα υπέροχα πόδια αυτού του μοντέλου θα ζήλευε κάθε γυναίκα


Οταν οι άνθρωποι λένε στην Μπρουκ Μπάνκερ ότι είναι... όλο πόδια δεν υπερβάλουν, καθώς, το μοντέλο από τη Νέα Υόρκη είναι μάλλον η γυναίκα με τα πιο ψηλά πόδια στον πλανήτη, αναλογικά με το ύψος της.

Το «δράμα» του να έχεις μεγαλύτερα αδέρφια σε 13 αστεία στιγμιότυπα!


Δεν βρίσκεις ποτέ την ησυχία σου

Το να είσαι το μικρότερο παιδί της οικογένειας έχει κάποια σοβαρά μειονεκτήματα. Το ότι σε αποκαλούν μια ζωή «μικρό», για παράδειγμα.

Μάθημα σύγχρονης οικονομίας για αρχάριους


Αναλυτικό παράδειγμα

Το πιο μερακλήδικο και μπελαλίδικο σάντουιτς


Βήμα-βήμα η πορεία προς τη νοστιμιά
Το σάντουιτς αποτελεί αναμφισβήτητα το πιο διαδεδομένο και αγαπημένο σνακ σε όλον τον κόσμο.

Η απόλυτη μάχη του ντεκολτέ

Σοφία Βεργκάρα, Σκάρλετ Γιόχανσον ή Κριστίνα Χέντρικς;
Μιλώντας για μεγάλα μεγέθη, οι τρεις καλλονές του Χόλιγουντ δεν χρειάζονται συστάσεις!

H Apple λανσάρει ξανά το iPhone 4


H Apple λανσάρει ξανά τη συσκευή σε αναπτυσσόμενες αγορές
Θα μπορούσε να είναι φάρσα ή ανέκδοτο, αλλά η πληροφορία έρχεται από έγκυρες πηγές!

Η Apple αποφάσισε να επανεκκινήσει τη γραμμή παραγωγής του iPhone 4, με στόχο την αύξηση των πωλήσεων στις αναπτυσσόμενες αγορές.

Ανέκδοτο: Η γυμνή και ο ταξιτζής...


Νυχτερινή βάρδια ο ταξιτζής, μόνος στην πιάτσα και περιμένει πελάτη.

«Στοιχειωμένες» φωτογραφικές ιστορίες


Αλλόκοτες και τρομακτικές φωτογραφίες που παραμένουν ανεξήγητες!
Στο διάβα των αιώνων, δεν είναι λίγα τα περιστατικά που ανθίστανται σε οποιαδήποτε απόπειρα ορθολογικής ανασυγκρότησής τους, κάνοντάς τα διαπρεπή μυστήρια της ανθρωπότητας. 

6 Φεβ 2014

Τρελή συλλογή από φωτογραφίες του τότε και του σήμερα!


Ηθοποιοί, τραγουδιστές, ο πρόεδρος Ομπάμα, διασημα λογότυπα, απλοί καθημερινοί άνθρωποι και η τρέλλα του Internet να αναπαριστάς φωτογραφίες του παρελθόντος.. τίποτα δε λείπει από αυτήν τη συλλογή εικόνων για το πως ήταν τότε και πως έγιναν σήμερα!

4χρονος καλεσε την αστυνομία για να τον βοηθήσουν στα μαθηματικά!


Απίστευτος ο μικρός τετράχρονος που θα ακούσετε στο βίντεο! Καλεί στο 911, ο αριθμός επειγόντων περιστατικών της Αμερικής και ζητά από τον τηλεφωνητή να τον βοηθήσει στην αφαίρεση! Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο κωμικά όταν η μαμα του ανακαλύπτει τι έκανε ο μικρούλης!

Τι θα γινόταν αν άντρες και γυναίκες άλλαζαν ρόλους!: Εγκυμοσύνη..

Αυτό είναι το πιο πρόσφατο βίντεο από μια σειρά βίντεο με τίτλο “What if…?” και πραγματεύεται το θέμα της εγκυμοσύνης, φυσικά με όλο το χιούμορ που διακατέχει την ομάδα που επιμελείται τα κείμενα των συγκεκριμένων video.

5 Φεβ 2014

Ακούστε το τραγούδι εξεταστικής που σαρώνει το διαδίκτυο


Το συναντήσαμε πολλές φορές στα social media.
Όλο και περισσότεροι φοιτητές ταυτίζονται με αυτούς τους στίχους και δεν χάνουν ευκαιρία να τους δημοσιεύσουν ενόψει εξεταστικής.

Ξόδεψε 100.000 δολάρια για να μοιάσει στον Τζάστιν Μπίμπερ


Όλοι γνωρίζουν ότι τα κορίτσια αγαπούν τον Τζάστιν Μπίμπερ και το baby πρόσωπό του. Οπότε ιδού γιατί ένας άντρας να θέλει να μοιάσει στον παγκοσμίου φήμης σταρ: Ο Τόμπι Σέλντον όταν αντίκρισε τον νεαρό ποπ τραγουδιστή τον «ζήλεψε για την καλή του εμφάνιση».
Πλέον ο 33χρονος έχει ξοδέψει, μέχρι στιγμής, τουλάχιστον 100.000 δολάρια προκειμένου να μοιάσει στο είδωλο των εφήβων.

Δέν έχει πλέον διαβατήριο ο άντρας με τα περισσότερα τατουάζ στη Βρετανία


Οι Αρχές απέρριψαν την αίτηση λόγω του ονόματός του
Την έκδοση διαβατηρίου απαγόρευσαν οι Αρχές στον άντρα με τα περισσότερα τατουάζ στη Βρετανία.

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...