23 Οκτ 2014

Σας αρέσει ο… καρκίνος ; Ψωνίζετε από την κατωτέρω λίστα.




Δύο δημοσιογράφοι απολύθηκαν από το τηλεοπτικό κανάλι FOX NEWS όταν αποκάλυψαν ότι γάλα της Monsanto περιείχε την αυξητική ορμόνη των βοοειδών.




Η Monsanto είχε πείσει με συντονισμένη καμπάνια ενημέρωσης τα Πανεπιστήμια, τους δημοσιογράφους και το ευρύ κοινό ότι το προϊόν της είναι ασφαλές.

Η συγκεκριμένη ορμόνη απορροφάται πολύ εύκολα από τον ανθρώπινο οργανισμό και θεωρείται κύρια αιτία για πολλά προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου. Όπως αναφέρουν στο βίντεο οι δύο δημοσιογράφοι, η Monsanto απαίτησε από την Fox Corporation να μην γίνει μετάδοση της συγκεκριμένης είδησης. Ο διευθυντής του Fox News ζήτησε από τους δύο δημοσιογράφους να αλλάξουν την ιστορία για να μην προκαλέσουν πανικό στους καταναλωτές. Όταν ο Steve και η Jane αρνήθηκαν, ήρθε η απόλυση…
Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια εύχρηστη λίστα με όλες τις εταιρείες πίσω από τις οποίες κρύβεται η Monsanto. Εκτυπώστε την για να την έχετε σαν οδηγό όταν κάνετε τα ψώνια σας. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι ακριβώς τρώμε… η λίστα……..
……..
από ιχνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...