31 Δεκ 2013

Τα do's & dont's της Πρωτοχρονιάς... Νομίζεις ότι είσαι έτοιμη;


Λίγες ώρες έμειναν για την ωραιότερη νύχτα της χρονιάς!Επειδή τις προηγούμενες χρονιές εμείς την πατήσαμε, φέτος καταγράψαμε τί πρέπει να κάνουμε (και να μην κάνουμε) για να μας μείνει αξέχαστη η νύχτα της Πρωτοχρονιάς...

Τι πρέπει να φάμε την επόμενη μέρα από το φαγοπότι;


Κακά τα ψέματα: Τα Χριστούγεννα και γενικότερα οι γιορτές, είναι συνώνυμα της κραιπάλης και του πολύ, μα πάρα πολύ φαγητού και ποτού! Μα μία έξοδος, μα ένα γιορτινό τραπέζι με την οικογένεια, το στομάχι έρχεται και πρήζεται, κι εμείς αισθανόμαστε ότι έχουμε πάρει τουλάχιστον 10 κιλά!

Τα πιο περίεργα έθιμα της Πρωτοχρονιάς σε όλο τον κόσμο

Μερικά είναι πολύ περίεργα! 

Τα 13 πράγματα που δεν κάνουν οι ψυχικά δυνατοί άνθρωποι


Τι είναι αυτό που κάνει τους επιτυχημένους επιχειρηματίες ανθεκτικούς και δυνατούς να ανταποκρίνονται σε οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο τους...
Πολλά άρθρα κάνουν λόγο για τα κρίσιμα χαρακτηριστικά ψυχικής αντοχής που πρέπει να διαθέτει κάποιος, όπως για παράδειγμα επιμονή, αισιοδοξία και μια αλάνθαστη ικανότητα να κάνουν μέχρι και την αποτυχία… επιτυχία.

29 Δεκ 2013

Τελικά είσαι πολύ μεγάλος… Ελληνάρας!

Τελικά είσαι πολύ μεγάλος… Ελληνάρας!
Αναμφισβήτητα κάθε φορά που εξαίρεται το αρχαίο ελληνικό πνεύμα, οι ανακαλύψεις και η ιστορία του ελληνισμού, νιώθουμε κάτι να μας διαπερνά! Μια εθνική υπερηφάνεια, ένα ρίγος. Κάθε φορά που ακούμε μπουζούκι, κρυφά μέσα μας θέλουμε να ρίξουμε ένα χορό, συνοδευόμενο φυσικά ανάλογα απο «νέκταρ και αμβροσία»!

“Όσο τον φτύνεις, τόσο κολλάει!” : Σε ποια ζώδια πιάνει αυτό το κόλπο;


“Εξαφανίζεσαι” για να τον κάνεις να σε κυνηγήσει; Σε ποια ζώδια πιάνει το “κόλπο”; Η «εξαφάνιση» είναι ένα κόλπο παλιό όσο και ο έρωτας.

Οι 10 μεγαλύτερες γέφυρες του κόσμου

Οι 10 μεγαλύτερες γέφυρες του κόσμου (3)
Εντυπωσιακές εικόνες, μαγευτικά τοπία και κρεμαστές γέφυρες που κόβουν την ανάσα.
Αν αγαπάτε την οδήγηση και θέλετε να διασχίσετε μοναδικής ομορφιάς τοπία, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τις δέκα μεγαλύτερες γέφυρες του κόσμου, με βάση το μήκος τους.

Ο πιο γρήγορος ζωγράφος του κόσμου (video)

Δεν θα το πιστεύετε μέχρι να το δείτε. Ο ζωγράφος στο βίντεο μόνο με τα δάχτυλά του ζωγραφίζει μαγευτικά τοπία.
Μέσα σε δευτερόλεπτα ένα κενό πινακάκι γίνεται έργο τέχνης!

28 Δεκ 2013

27 Δεκ 2013

Mατωμένα Ρόδα – "Οι καρδιές μας ηχούν διψασμένα"

Τα "Ματωμένα Ρόδα" είναι ο Ανδρέας Σταθούλιας (φωνή), ο Νίκος Τζανότης (μπάσο), ο Γιάννης Κόττας (πλήκτρα), ο Κώστας Αλεξίου (κιθάρα) και ο Βασίλης Κανέλλης (τύμπανα). Τους πρωτοάκουσα σε ένα φεστιβάλ στον Πύργο Ηλείας όπου σπούδαζα.

Ένα πανεύκολο cheesecake με τα μελομακάρονα που περίσσεψαν

Μπαγιάτεψαν τα μελομακάρονα; Φτιάξτε με αυτά πεντανόστιμο cheesecake!
Αγοράσατε πολλά μελομακάρονα και σας περίσσεψαν; Έχουν αρχίσει και στεγνώνουν και να μπαγιατεύουν; Τι θα λέγατε να μετατρέπαμε τα μελομακάρονα σε... πεντανόστιμο cheesecake; Λάβετε θέσεις και πάμε να δούμε πώς θα το πετύχουμε:

26 Δεκ 2013

Ξεκαρδιστικές φωτογραφίες με διπλό νόημα![7]

 Κάποιες φορές τα φαινόμενα απατούν και μπορεί να βλέπεις κάτι και στην πραγματικότητα να γελιέσαι γιατί δεν είναι αυτό που νομίζεις!..

Tα 25 πιο περίεργα αντικείμενα που μπορείτε να αγοράσετε οnline! (Video)

Το e-shoping είναι μεγάλη υπόθεση στο διαδίκτυο,όμως στα διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα πλέον μπορούμε να αγοράσουμε ότι θέλουμε και όταν λέμε ότι θέλουμε το εννοούμε...

23 Δεκ 2013

Σούλι: Το κάστρο της Λευτεριάς τσακίστηκε


Πριν λίγες μέρες, μια μέρα σαν όλες τις άλλες διάβαζα όπως πάντα άρθρα και έπεσε το μάτι μου ότι "σαν σήμερα" στις 16/12/1803 έγινε η παράδοση του Σουλίου στον Αλί πασά. Τα αδούλωτα χώματα του Σουλίου πατήθηκαν από τους Τούρκους για πρώτη φορά μετά από 200 χρόνια. Το κάστρο της λευτεριάς έπεσε. Τσακίστηκε.

Ποια άτομα κινδυνεύουν να έχουν αϋπνία;;;


Η αϋπνία μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως το χρόνιο στρες, η καρδιοπάθεια και η οστεοπόρωση.

Νόμιζα ότι τη σκότωσα": Παχύσαρκος παρθένος στέλνει την κοπέλα του νοσοκομείο


«Η αρχική μου αντίδραση ήταν: "Τη σκότωσα" δήλωσε ο κ. Κασαρόνα στην εφημερίδα New York Post." Αυτή είναι η πρώτη μου φορά, και η Τζεν είναι νεκρή!"»

Τα ορθογραφικά λάθη «πρόδωσαν» τον αδελφό του Κασιδιάρη με τη πλαστή ταυτότητα προκαλεί γέλια


Μια εναλλακτική «εκδοχή» για το πως η ΕΛ.ΑΣ ανακάλυψε την πλαστή ταυτότητα του αδελφού του Ηλία Κασιδιάρη κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η οποία υποστηρίζει πως ο αδελφός του χρυσαυγίτη βουλευτή, «καρφώθηκε» από τα ορθογραφικά λάθη που είχε, κάτι που συνδέεται πολύ συχνά με τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος.

Απέβαλε η Αθηνά Ωνάση!



Η αποβολή της Αθηνάς θύμισε σε πολλούς τις δυσκολίες που είχε η μητέρα της Χριστίνα
Όσο προσπαθεί να ξεφύγει από τη μοίρα των Ωνάσηδων, τόσο αυτή την κυνηγά.

Αυτός είναι ο 33 χρονος που πυροβόλησε έξω από τη Βουλή!


Καλλιτέχνης αερογραφίας, 33 ετών, πνιγμένος στα χρέη, από τη Λευκωσία, ο Χρίστος Σπύρου είναι το άτομο που πυροβόλησε στον αέρα με το G3 έξω από το κτίριο της Βουλής.

Μιχάλης Λιάπης: Ετσι "κακοπερνάει" στο Κουάλα Λουμπούρ....!!! (PHOTOS)


Στον τροπικό παράδεισο που ακούει στο όνομα Κουάλα Λουμπούρ χαλαρώνει ο...  συνταξιούχος βουλευτής Μιχάλης Λιάπης και όπως δείχνουν οι αποκλειστικές φωτογραφίες  που εξασφάλισε η Realnews έχει ήδη ξεχάσει  την «περιπέτεια» του.

22 Δεκ 2013

Ο δίδυμος αδερφός του Παπανδρέου! Δείτε τον!


Με μαλλιά όμως!

Φωτογραφίες πέρα από κάθε λογική!



 
Κυκλοφορούν και κάνουν διάφορα!

Δείτε την Μαριάννα Ντούβλη νέα και τόσο σεμνή όσο δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ άλλοτε



Μετά τις επικύψεις και τα μπουκώματα στις ταινίες του Σειρηνάκη η Μαριάννα Ντούβλη 
αποφάσισε να καλογερέψει.

Γνωρίστε τη Θεσσαλονίκη που έχει χαθεί στα βάθη των χρόνων


Ένα μοναδικό βίντεο με εικόνες  οι οποίες μας ταξιδεύουν σε μια εποχή, η οποία μας έρχεται από το μακρινό παρελθόν,

«Η επιχείρηση των υπονόμων»

«Η επιχείρηση των υπονόμων»

Η άγνωστη επιχείρηση τα Χριστούγεννα του 1944 που προσδοκούσε σε «θεαματικά» αποτελέσματα
«Η ανατίναξη δεν θα γίνει! Σταματήστε τη γεννήτρια! Ήρθε ο Τσόρτσιλ! Σβήστε τη γεννήτρια αμέσως!» φώναξε ο Σπύρος Καλοδίκης πριν καν σταματήσει τη μοτοσικλέτα του, β' γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας του ΚΚΕ, προς τους άνδρες που χειρίζονταν τη γεννήτρια και ήταν έτοιμοι να πυροδοτήσουν με καλώδιο τον έναν τόνο εκρηκτικά που είχαν τοποθετήσει στα θεμέλια του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία». 

Τέχνη σε φυσικό περιβάλλον σε 12 παραδείγματα!

 Η Τέχνη στη φύση σε 12 παραδείγματα!
Η δημιουργία Τέχνης με υλικά της φύσης αποτελεί μία από τις αγαπημένες ενασχολήσεις των καλλιτεχνών ανά τον κόσμο. Έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που επιδίδονται στη δημιουργία γλυπτών με ξύλα, πέτρες, φύλλα και άλλα φυσικά υλικά, εντυπωσιάζοντας με το αποτέλεσμα. Και έχουν μόνο έναν στόχο: Να δημιουργήσουν έργα τέχνης που θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τη σχέση μας με το περιβάλλον αλλά και να κατανοήσουμε τον φυσικό κόσμο.

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας

Εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς
Με Απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια, επιστρέφονται από την Παρασκευή οι άδειες οδήγησης, καθώς οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ένα βίντεο 8 λεπτών με όλα τα λάθη του «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Οι Δύο Πύργοι»

Όλα τα λάθη της ταινίας «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Οι Δύο Πύργοι»
Όλες οι ταινίες έχουν μικρά ή μεγάλα λάθη.. άλλες φορές εσκεμμένα άλλες φορές γιατί όσο μεγάλη παραγωγή και να είναι, όσο ακριβή και αν είναι.. είναι φτιαγμένη από ανθρώπους.. και.. λάθη γίνονται! Φυσικά δε θα μπορούσε να μην έχει λάθη και ο "Άρχοντας των Δαχτυλιδιών"..

Ενάς γάμος βγαλμένος από το World of Warcraft

Ζευγάρι έκανε γάμο World Of Warcraft (1)
Πολλοί γάμοι κυρίως στο εξωτερικό έχουν συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο δεν βλέπουμε κάθε μέρα ένα ζευγάρι νεόνυμφων ντυμένους σαν χαρακτήρες από το World of Warcraft (WoW). Οι Craig και Zoe από την Ταϊβάν ωστόσο το τόλμησαν και το αποτέλεσμα είναι κάπως έτσι.

Πως θα ήταν άραγε οι γιορτές των Χριστουγέννων αν οι άντρες ήταν γυναίκες και τούμπαλιν;

Πως θα ήταν τα Χριστούγεννα αν άνδρες και γυναίκες αντάλλαζαν ρόλους
Αν ότι θεωρούμε στερεότυπο που ανήκει στο αντρικό φύλο το είχε το γυναικείο, και ότι είναι στερεότυπο του γυναικείου το είχε το αντρικό τι θασυνέβαινε άραγε κατά τα Χριστούγεννα; Δείτε το βίντεο και πάρτε μία γεύση!

21 Δεκ 2013

19 Δεκ 2013

Η 17χρονη κοπέλα η οποία θέλει να χαμογελάσει για πρώτη φορά

 Η Sarah Atwell είναι δυνατή παρά τις δυσκολίες- Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο
Σε μια πολύ σημαντική επέμβαση, που ελπίζει να της αλλάξει τη ζωή και να της χαρίσει ένα χαμόγελο, υποβλήθηκε η 17χρονη Sarah Atwell από τον Καναδά, η οποία είχε διαγνωστεί με νευροϊνωμάτωση σε ηλικία οκτώ ετών, μια γενετική διαταραχή που της προκάλεσε έναν μεγάλο όγκο στο δεξί μέρος του προσώπου της.

Τα 5 πιο ταιριαστά και αταίριαστα ζευγάρια του ζωδιακού κύκλου



Μπορεί να ξέρεις μέσες-άκρες με ποια ζώδια ταιριάζεις και με ποια όχι, υπάρχουν όμως μερικοί συνδυασμοί που παίρνουν το βραβείο και στη μία και στην άλλη περίπτωση.

Δείτε την πιο συγκινητική φωτογραφία σκύλου στην κηδεία του αφεντικού του

 
Ο 33χρονος αστυνομικός Jason Ellis εργαζόταν στο Αστυνομικό Τμήμα του Κεντάκι μαζί με τον τετράποδο συνεργάτη ρου Figo, έναν γερμανικό ποιμενικό.

Σοκ αυτή είναι η 23χρονη που θέλει να γίνει η πιο χοντρή γυναίκα του κόσμου


 
Ή εναλλακτικά να... χάσει τη ζωή της!

Βούλγαρος γκρέμισε το σπίτι του και έστειλε τα μπάζα στην τράπεζα


Η απόγνωση φαίνεται πως δεν αποτυπώνεται μόνο στα πρόσωπα των Ελλήνων, αλλά «ταξιδεύει» και εκτός συνόρων.

Το t-shirt που δε λεκιάζει! (pics+vid)

Όχι δεν είναι πλάκα.. είναι ένα νέο πρότζεκτ που χρηματοδοτείται από χρήστες του kickstarter και έρχεται να απαλλάξει από λεκέδες στα λευκά μπλουζάκια!

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΓΙΑ 12ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)


15
Άμεση ανάγκη για αιμοπετάλια ομάδα αίματος Ο+ έχει ο 12χρονος Γ.Κ. , ο οποίος πάσχει από λευχαιμία και νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ.

18 Δεκ 2013

«Λίγο γάλα για πολλά παιδιά»


Οι Γιατροί του Κόσμου στήνουν και φέτος το δέντρο από γάλατα
Οι συνθήκες της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα δημιούργησαν νέες ομάδες ευάλωτων πληθυσμών. 

Το 2015 ξεκινά στην Ελλάδα η κατασκευή του αγωγού TAP


Τι αποφάσισαν οι μέτοχοι της κοινοπραξίας που έχει αναλάβει το έργο κατασκευής του αγωγού ΤΑΡ. Τι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι μέτοχοι

Τσίπρας προς Παπούλια: "Μην παρακάμψετε τη Βουλή για πλειστηριασμούς και απολύσεις"


Να αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να μην παρακαμφθεί η Βουλή για πλειστηριασμούς και απελευθέρωση απολύσεων ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας

17 Δεκ 2013

Οι μαγκιές πληρώνονται!


Την έκαναν και έπαθαν

Στα σκουπίδια 1,3 δισ. τόνοι τροφίμων παγκοσμίως!


Στα σκουπίδια καταλήγουν κάθε χρόνο 1,3 δισεκατομμύρια τόνοι τροφίμων παγκοσμίως.

Δείτε το Κώστα Καραμανλή αρκετά αδυνατισμένος ο οποίος χειροκροτήθηκε σε γαμήλιο γλέντι στη Λιβαδειά


Eμφανώς αδυνατισμένο είδαν με έκπληξη τον τέως Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή προσκυνητές στο Βυζαντινό Μοναστήρι του Οσίου Λουκά Βοιωτίας, το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Ο κ.Καραμανλής βρέθηκε στο Μοναστήρι συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Νατάσα κατά τη διάρκεια μιας ξεκούραστης Κυριακάτης βόλτας που περιελάμβανε και μια από τις κορυφές του βουνού των Μουσών, τις Φούσκες.

Κάνουν πάρτι στα social media: Free Liapis!


Αφωνοι παρακολουθούν οι πολίτες την υπόθεση της σύλληψης του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη για πλαστές πινακίδες και παράβαση του ΚΟΚ και δεν ξέρουν αν πρέπει να κλάψουν ή να γελάσουν.
Πως κάνετε έτσι για τις πλαστές πινακίδες του Λιάπη; Εδώ ο θείος του είχε φύγει από την Ελλάδα με πλαστό διαβατήριο ως "Τριανταφυλλίδης"!!!

Φωτογραφίες γεμάτες ειρωνεία


17 νέες εικόνες που θα σας εκπλήξουν.

Γυναίκες που… το έχουν χάσει!


Η τρέλα τις χτύπησε κατακέφαλα!

Δεν υπάρχει ο τρόπος με τον οποίο έραψαν τραύμα στη Θεσσαλονίκη


Απίστευτο και όμως... ελληνικό σε δημόσιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης - Η φωτογραφία κάνει από το πρωί το γύρο του διαδικτύου...και προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις. Την έδωσε στη δημοσιότητα ένας τραυματίας που έφυγε από δημόσιο νοσοκομείο της πόλης, όπως βλέπετε παρακάτω...

Ό,τι πιο φρικιαστικό κυκλοφορεί


Ό,τι πιο φρικιαστικό κυκλοφορεί

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...