30 Νοε 2013

Θα φέρω στον κόσμο ένα παιδί, από την Ελεονώρα Μελετη

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή τα ομοφοβικά σχόλια που έκανε ο συνάδελφός της Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του, σχετικά με την γέννηση του παιδιού του Φώτη Σεργουλόπουλου (που έχει δηλώσει ανοιχτά την ομοφυλοφιλία του) δημοσίευσε ένα κείμενο – απάντηση σε εκείνον και για όλους αυτούς που φοβούνται το διαφορετικό.

29 Νοε 2013

Δείξε μου τον φίλο σου

Δείξε μου τον φίλο σου
Το αιώνιο ερώτημα που θα μας βασανίζει για πάντα είναι αν τελικά υπάρχει φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και σε μια γυναίκα. Έχουν ειπωθεί άπειρες θεωρίες για το συγκεκριμένο θέμα, που η κατάληξη είναι σχεδόν η ίδια: Φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και σε μια γυναίκα δεν υπάρχει.
Μπούρδες.!

Έρχονται Χριστούγεννα… Γράφτηκε από την Ελένη Τσεβά

Έρχονται Χριστούγεννα…


Όχι δεν είμαι από τους fans των Χριστουγέννων που μετράνε τις μέρες για να ανταλλάξουνε τα δώρα τους, να κάνουνε τις καλές τους πράξεις, και να τινάξουνε τα μαγαζιά και το πορτοφόλι τους στον αέρα.

27 Νοε 2013

«Nullius in verba»

Με βρήκες λοιπόν. Ή μάλλον όχι. Δεν βρήκες εμένα, τις σκέψεις μου βρήκες και μάλιστα τις πιο κρυφές…

Τα περίεργα τρικ για να μην κρυώνουμε -Χέρια έξω από τις τσέπες, όχι στους μάλλινους σκούφους

Ο χειμώνας ήρθε, η θερμοκρασία έπεσε και ο καθένας κάνει αυτόματα τις κινήσεις που πιστεύει ότι θα τον ζεστάνουν. Καυτός καφές, μάλλινος σκούφος και χέρια μέσα στις τσέπες. Κι όμως και οι τρεις ενστικτώδεις κινήσεις είναι λάθος. Γιατί υπάρχουν μερικά περίεργα μυστικά τρικ για να μην νιώθει κανείς το κρύο.

Περίεργα υβρίδια φρούτων και λαχανικών

Perierga.gr - Τα πιο παράξενα φρούτα!
Υβρίδιο είναι το αποτέλεσμα της διασταύρωσης δύο γενετικά ανόμιων ατόμων,τα οποία όμως εκφράζουν κάποιο κοινό χαρακτηριστικό με διαφορετικό τρόπο.

Ισως η καλύτερη φάρσα που έχει γίνει ποτέ!

http://comicbook.com/wp-content/uploads/2013/10/telkinetic-coffee-shop-surprise.jpg
Τι άποψει έχετε και τους ανθρώπους που μπορούν και κινούν πράγματα με τη σκέψη; Πιστεύετε ότι  αυτά δεν υπάρχουν; Πως θα αντιδρούσατε αν συνέβαινε κάτι τέτοιο μπροστά σας;

Κυκλοφόρησε χριστουγενιάτικο Pac-Man από Έλληνες προγραμματιστές!(Βίντεο)

Το παιχνίδι υποστηρίζεται από smartphones και είναι δωρεάν.

26 Νοε 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!! Του έκλεψε το iPhone αλλά του έστειλε πίσω…ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ!!

diaforetiko.gr : kvk iphone 4 ebfb0f 600x450 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!! Του έκλεψε το iPhone αλλά του έστειλε πίσω...ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ!!
Το τελευταίο που θα περίμενε κάποιος που έπεσε θύμα κλοπής του iPhone του είναι ο κλέφτης να του επιστρέψει την λίστα με τις επαφές του. Κι όμως, συνέβη στην Κίνα όπου ο κλέφτης έγραψε σε 11 σελίδες τις 1.000 επαφές του ιδιοκτήτη του κινητού τηλεφώνου και του τις έστειλε!

32 αλήθειες με μία χιουμοριστική ματιά!

diaforetiko.gr : gelio2 Δείτε 32 αλήθειες με μία χιουμοριστική ματιά!
1. Ποτέ και σε καμία περίπτωση, μην πάρετε ένα υπνωτικό χάπι μαζί με καθαρτικό…

2. Μην ανησυχείτε για το τι σκέφτονται οι άνθρωποι, δεν το κάνουν και πολύ συχνά.

Κάτι μου λέει ότι δεν του άρεσε το δώρο..!

Ή δε του άρεσε ή δεν υποστηρίζει Barcelona!...

Οι 10 καλύτερες rock μπάντες!

Η ροκ κρύβει μία τεράσια ιστορία πίσω της, το ίδιο και οι μπάντες που ακολουθούν αυτό το είδος της μουσικής.. Ποιές όμως είναι οι 10 καλύτερες όλων των εποχών;

Η αληθινή ιστορία των Ντάλτονς

http://www.alexiptoto.com/wp-content/uploads/2013/11/l.jpg
Νομίζετε ότι οι Ντάλτονs είναι απλά ένα μύθευμα για το κόμικ του Λουκυ Λουκ, που δημιούργησαν οι Μορίς και Γκοσίνι;

Καλημεροσκέψεις


Ξυπνάς και ανοίγεις τα παράθυρα ψάχνοντας να βρεις τον ήλιο να δώσει λίγη ζεστασιά στην ημέρα σου.Ο ήλιος καλά κρυμμένος, αφήνει την συννεφιά να ντύσει την πόλη με τις γκριζωπές τις αποχρώσεις.

Εσύ όμως μην συννεφιάζεις, πήγαινε κόντρα σε ότι μουντό συνοδεύει την ημέρα, φώτισε με τις θετικές σου σκέψεις τον ουρανό σου, βάλε ακουστικά και με δυνατή μουσική ξεκίνησε την μέρα σου.

Ξέρεις καμιά φορά ξεκινάμε να περπατάμε στον δρόμο για την καθημερινότητα και το μόνο που νιώθουμε να χρειαζόμαστε είναι λίγη σιωπή και ένα χαμόγελο. Με μια αγκαλιά βέβαια και ένα “είμαι εδώ για εσένα ότι και αν χρειαστείς” τα συναισθήματα αλλάζουν, φωτίζονται και μαζί με αυτά και όλη η διάθεση σου.


Να έχετε μια όμορφη και χαμογελαστή ημέρα και να περνάτε όμορφα ότι και αν κάνετε, όπου και με όποιον και αν βρεθείτε.

Τι δεν πρέπει να κάνει μια γυναίκα, πρώτη φορά στο σπίτι σου

Με μεγάλη χαρά, υπερηφάνεια και διάφορα άλλα συναισθήματα που δεν αποτυπώνονται στο χαρτί, διαβάσαμε ανήμερα των δεύτερων γενεθλίων του ΟΝΕΜΑΝ, σαράντα κορίτσια να στηρίζουν και να αγαπούν αυτό που κάνουμε. Ωραία, αφού τα κορίτσια μάς διαβάζουν, αυτό το θέμα θα πιάσει σίγουρα τόπο.

Κόπηκε η Ελλάδα στα δυο από σοβαρό τροχαίο στα Τέμπη - Ένας νεκρός, 11 τραυματίες, εκ των οποίων οι δυο σοβαρά

Πανικός για άλλη μια φορά στη θανατηφόρα κοιλάδα των Τεμπών...

Μία από τις καλύτερες παρωδίες του Wrecking Ball - Miley Cirus που κυκλοφορεί!

Μας τράβηξε το ενδιαφέρον, το είδαμε, γελάσαμε με την ψυχή μας με την ευρηματικότητα τους και σας το παρουσιάζουμε!

Παιχνίδι για ατρόμητους


Πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να ανεβάσουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη και διαλέγουν διάφορα επικίνδυνα παιχνίδια για να το καταφέρουν. Αν είσαι λοιπόν ένας από αυτούς, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς  τις εξωτικές Μπαχάμες και συγκεκριμένα το περίφημο Temple of Doom, όπου βρίσκεται η πιο τρομακτική νεροτσουλήθρα.

25 Νοε 2013

30 πράγματα που αντικαταστάθηκαν απο τα Smartphones


Τα Smartphones αποτελούν για τους περισσότερους από εμάς μέρος της καθημερινότητας και αρκετές λειτουργίες τους έχουν αντικαταστήσει πολλά αντικέιμενα.

ΟΙ κανόνες του πρώτου ραντεβού


Είναι γνωστό πως το πρώτο ραντεβού πάντα είναι και αυτό που κρύβει τις περισσότερες στιγμές αμηχανίας. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να προσέχουμε κάποια από τα βασικά στοιχεία που απαρτίζουν το πρώτο ραντεβού. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε εσείς οι άντρες.

24 Νοε 2013

"Ζω…" απόσπασματα από "Το χρώμα του φεγγαριού" της Αλκυόνης Παπαδάκη

– Δε φοβάσαι που θα πεθάνεις; 
– Σήμερα πάντως ζω! Σου σφίγγω τα χέρια, σε κοιτάζω στα μάτια. Μήν αφήνεις ποτέ σου το σήμερα να μαραίνεται. Μην αφήνεις τη ζωή να χάνεται σαν την άμμο μέσα απo τα δάκτυλά σου. Ζήσε. Κατάλαβες; Ζήσε!

Αστυνομικοί εναντίον αστυνομικών σε διαδήλωση για τις περικοπές – Φωτογραφίες

Αυτά που τρομάζουν την Αθήνα. Αστυνομικοί εναντίον αστυνομικών σε με διαδήλωση άκρως δυναμική και επεισοδιακή. Συνέβη στη Λισαβόνα πρωτεύουσα της Πορτογαλίας.

Ο υπέροχος κόσμος του διαδικτύου [6]



Ψάχνετε εικόνες με τοπία, εικόνες με στιχάκια, αστεία ή σοφά; Πανέμορφα και γλυκά ζωάκια ή ένα καινούριο wallpaper; Για ρίξτε μια ματιά!

Τα παράξενα του ζωικού βασιλείου

Πως τρώει την τροφή του ένας αστερίας; Πως αναπνέει η αράχνη κάτω από το νερό; Πώς ζουν τα ψάρια στη θάλασσα της Ανταρκτικής; αυτές είναι μερικές ερωτήσεις που θα απαντηθούν παρακάτω μεταξύ και άλλων πολύ ενδιαφέροντων θεμάτων.

Πως ήταν τα προσχέδια χαρακτήρων κινούμενων σχεδίων και μη, που αγαπήσαμε..

Neytiri early concept art

Ένας χαρακτήρας περνάει από διάφορα στάδια μέχρι ο σχεδιαστής του να καταλήξει στο σχέδιο που θα βγει στην "παραγωγή". Για παράδειγμα, ο Yoda, από το Star Wars αρχικά έμοιαζε περισσότερο με τους νάνους από τη Χιονάτη..

23 Νοε 2013

Να ζει κανείς ή να μην ζει;


Να ζει κανείς ή να μην ζει; Ιδού η απορία. – Γουίλιαμ Σαίξπηρ
Να ζει! Να απολαμβάνει τις μέρες, τις νύχτες, τα πρωινά, τα δειλινά του. Να αγαπάει και να επιτρέπει στον εαυτό του να αγαπιέται. Να απομακρύνει από κοντά του ότι δεν του ταιριάζει, ώστε να μην φορτώνει την ψυχή του με αρνητικά συναισθήματα, να μην μισεί. Κουβαλάει πολλά βάρη η ψυχή για να της φορτώνουμε κι άλλα, κι άλλα, κι άλλα…
Να ζει! Να ανησυχεί, γιατί η ανησυχία σημαίνει ύπαρξη συναισθήματος, σημαίνει επίγνωση και σκέψη. Είναι καλό να ανησυχεί, δείχνει πως ζει, δεν υπάρχει απλώς. Μα μην φοβάται, τον καθυστερεί, τον αποτρέπει. Να σκέφτεται, να μην δέχεται παθητικά. Οι σκέψεις, θα μπερδευτούν με συναισθήματα και αν είναι αρκετά δυνατός ο συνδυασμός θα γίνουν πράξεις. Και οι πράξεις του θα τον καθορίσουν και αυτόν και την ποιότητα της ζωής του.
Να ζει! Με τρόπο αποδεκτό για τα δικά του δεδομένα , δίχως να σκέφτεται τα "πως" και τα "γιατί" των άλλων. Γιατί κάποια μέρα θα πεθάνει και στο ταξίδι του στην αιωνιότητα θα χρειαστεί αναμνήσεις από στιγμές που λάτρεψε ακόμα και αν τον πόνεσαν. Στιγμές που προέκυψαν από επιλογές δικές του.  Όχι μετάνοιες, όχι απωθημένα. Στιγμές και αναμνήσεις.
Να ζει πρέπει κανείς, με όλα τα άσχημα, τα σπουδαία και τα ασήμαντα, τα πολλά και τα λίγα.
Να ζεις, σημαίνει πως η καρδιά σου χτυπά. Σημαίνει αγάπη, λατρεία, φόβος, πόνος. Συναισθήματα!
Να ζεις, σημαίνει πως το μυαλό σου λειτουργεί. Σημαίνει αποφάσεις, επιλογές, λόγια, ιδέες. Σκέψεις!
Να ζεις, σημαίνει να πεθαίνεις να εκμεταλλευτείς τις στιγμές σου ώστε να σε γεμίσουν. Σε βαθμό που η καρδιά σου θα έχει εξαντλήσει την παλέτα των συναισθημάτων και το μυαλό σου τις αποχρώσεις των σκέψεων.
Να ζει λοιπόν κανείς. Να γράφει την δική του ιστορία. Να αγγίζει τα δικά του όρια. Να ονειρεύεται το άπιαστο και να πασχίζει να το κάνει δυνατό. Να ελπίζει μέχρι εκεί που φοβάται πως είναι παράλογο και να ψάχνει μέσα στην αλήθεια του την λογική.  Να κάνει αυτό που αγαπά και να αγαπά αυτό που κάνει. Να τραγουδά και να χορεύει. Να ψάχνει την ευτυχία του για να νιώθει πλήρης, καλά, να ζει.

Μαλακά cookies με φυστικοβούτυρο και κομμάτια σοκολάτας

Αν δεν έχετε μπει στην διαδικασία να χρησιμοποιήσετε το φυστικοβούτυρο στην καθημερινότητα σας και στα γλυκά σας, χάνετε. Ένα προϊόν με απίστευτες δυνατότητες, που ταιριάζει απίστευτα με πληθώρα υλικών και γεύσεων. Έχει θέση σε κρέμες, μπισκότα, cake, cheesecake, αλμυρά παρασκευάσματα, καθώς και σε πρωινά, απογευματινά... καταλάβατε τι εννοώ.

Μάθετε τι πρέπει να κάνετε αν κάνετε καθιστική ζωή. (vid)

seating positions
Ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας το περνάμε καθήμενοι. Σε κάποιον καναπέ για να ξεκουραστούμε, σε κάποια καρέκλα για να φάμε και αν το επάγγελμά μας περιλαμβάνει κάποιο γραφείο τότε στο χρόνο που ξοδεύουμε καθήμενοι προστίθεται από ένα οχτάωρο, τουλάχιστον, καθημερινά!

Συγκλονιστικές εικόνες ρουμάνου φωτογράφου από εκτρώσεις - προσοχή σκληρές εικόνες

Το συγκλονιστικό φωτογραφικό άλμπουμ του Narcis Virgiliu για τις εκτρώσεις φιλοξενείται στη ρουμανική ιστοσελίδα provitabucuresti.

22 Νοε 2013

Η 16χρονη Μυρτώ βγήκε από το νοσοκομείο για να κοινωνήσει



Συγκινητικές στιγμές στη Βοστώνη, με την 16χρονη Μυρτώ να βγαίνει από το νοσοκομείο για να επισκεφθεί με την μητέρα της ελληνική Εκκλησία στην οποία τελέσθηκε ευχέλαιο και παράκληση για την υγεία της.

Δείτε 10 πανέμορφα παραδοσιακά καφενεία της Αθήνας!


Όμορφα μικρά ελληνικά καφενεδάκια που έχουν διατηρήσει τη ζεστασιά και το χρώμα του παρελθόντος μέχρι και σήμερα. Στην Πλάκα, στο Μοναστηράκι και αλλού στο κέντρο της πόλης ή στα πέριξ, τα περισσότερα στεγάζονται σε ιστορικά κτήρια ή σε νεοκλασικά, ενώ άλλα έχουν αναπαλαιωθεί για να συνεχίσουν να διατηρούν τη γραφικότητα τους…

Τι γίνεται όταν κοπεί το σχοινί στο Bungee Jumping; [συγκλονιστικό βίντεο]

Τι γίνεται όταν κοπεί το σκοινί στο Bungee Jumping; Και εάν βρίσκεσαι σε ύψος 111 μέτρων; 

Γυναίκες χουφτώνουν τα αγόρια εν τω μέσω της οδού στα επίμαχα σημεία


Ποιος είπε πως μόνο οι άνδρες έχουν… μακριά χέρια; Και οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στο «χούφτωμα», ειδικά όταν πρόκειται για καλό σκοπό. Ξεχύθηκαν λοιπόν στους δρόμους και άρχισαν να πιάνουν τα...επίμαχα των ανδρών.

16 πράγματα που έμαθα για τη Γερμανία και τους Γερμανούς

Είμαι μία από τις πολλές χιλιάδες Ελληνίδες που μένουν εδώ και χρόνια στη Γερμανία

Απίστευτο: Η γυναίκα που ζύγιζε μισό τόνο μεταμορφώθηκε!


Η παχύτερη γυναίκα του κόσμου έχασε 273 ολόκληρα κιλά μέσα σε πέντε χρόνια και πραγματικά μεταμορφώθηκε...

Σκληρές εικόνες από ανθρώπους οι οποίοι είναι χρήστες ναρκωτικού που τρώει τη σάρκα



Οι φρικιαστικές εικόνες μιλούν από μόνες τους. Ένα νέο θανατηφόρο ναρκωτικό που τρώει την ανθρώπινη σάρκα έχει σκορπίσει τον τρόμο και τον πανικό στις πιάτσες των ναρκομανών.

Οι απίστευτες οδηγίες χρήσης στους Έλληνες για την τηλεόραση μισό αιώνα πριν

tv featured

Τον Μάρτιο του 1966 το περιοδικό «Εικόνες» της Ελένης Βλάχου κυκλοφορούσε με ένα ρεπορτάζ, που έκανε αίσθηση. Αφορούσε την πρώτη ελληνική τηλεόραση, που έμπαινε έστω και καθυστερημένα στη ζωή των πολιτών.

Κουταβάκια μαθαίνουν να ουρλιάζουν! (video)

Ο χρήστης του Youtube CrazyFunnyStuff δημιούργησε ένα βίντεο με μικρα κουταβάκια που μαθαίνουν να ουρλιάζουν σα μικρά λυκάκια!

Θα ρθει καιρός - Ένα ποιημα όλο ελπίδα



Ένα ποίημα όλο ελπίδα για το αύριο που έρχεται.. για το αύριο που πλησιάζει... ...για το αύριο που ίσως είναι ακόμη μακριά..

21 Νοε 2013

Ο Harry Potter ψάχνει το Hogwarts Express σε σταθμο τρένων της Νέας Υόρκης.

Harry Potter
Την ομάδα του Improv eveerywhere σας την έχουμε συστήσει μέσα από διάφορα ενδιαφέροντα project που έχουν δημιουργήσει, όπως το "Φαντάσματα στην βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης!", το "Μοιραστείτε κατι όμορφο!" και το "Βάλτο στο αθόρυβο!". Σήμερα, σας παρουσιάζουμε την όγδοη αποστολή τους για το project “Movies in Real Life”.

Προκαλεί και πάλι ο TUS! “Άσε με μάνα”! ΧΟΝΤΡΕΣ μπηχτές για πολλούς καλλιτέχνες! Ακούστε το!

Προκαλεί και πάλι ο TUS! “Άσε με μάνα”! ΧΟΝΤΡΕΣ μπηχτές για πολλούς καλλιτέχνες! Ακούστε το!
“Για να γίνω τραγουδιστής πρέπει να είμαι γκέι! Για να γίνω εφοπλιστής, πρέπει να είμαι γκέι! Για να παίξω στηντιβί πρέπει να είμαι γκέι! Δεν έχω πρόβλημα εγώ, αυτοί έχουν με τους στρέιτ…”

Πως θα έμοιαζαν αν ζούσαν σήμερα καλλιτέχνες που "έφυγαν" νωρίς..



Αν ζούσαν σήμερα
Πώς θα έμοιαζαν ο Jimi Hendrix, o Jim Morrison, o Kurt Cobain, κ.α.. Ο Αμερικανός καλλιτέχνης Phojoe φαντάστηκε την σημερινή ηλικία 12 αδικοχαμένων μουσικών και έφτιαξε πορτρέτα με το πώς θα έμοιαζαν αν ζούσαν to 2013. Το πρότζεκτ έγινε για το Sachs Media και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και συνάμα κάπως μακάβριο. 

20 Νοε 2013

Το ξέρατε αυτό για το ΝουΝου που πίνουμε τόσα χρόνια;


Το θυμόσαστε το γάλα ΝΟΥΝΟΥ με σήμα την ολλανδέζα, με το οποίο μεγάλωσαν γενιές και γενιές Ελλήνων;Στη μέση και λίγο προς τα κάτω υπήρχε μία εικόνα με μία ολλανδέζα ? οποία θήλαζε ένα μωρό.Τώρα ? εικόνα έχει αλλάξει και ? ολλανδέζα δεν θηλάζει πια ένα μωρό αλλά κρατάει στην αγκαλιά της μία ανθοδέσμη από τουλίπες.

Καρέ καρέ η συγκινητική μεταμόρφωση - αναγέννηση ενός εγκαταλειμμένου σκύλου


Ο κακόμοιρος Σρεκ ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς από το δάσος του Οντάριο όπου βρέθηκε σε τραγική κατάσταση απολαμβάνει πλέον την αγάπη και τη φροντίδα μιας στοργικής οικογένειας.

Χαμογελάσατε Σήμερα;


Χρειάζεται μια ώρα παρακολούθησης τηλεοπτικού δελτίου, η ακρόαση ανάγνωσης των ειδήσεων στο ραδιόφωνο ή μια ματιά σε ενημερωτικά blogs και εφημερίδες για να αναλογιστείς που οδηγείται ο κόσμος, η κοινωνία μας, μαζί και εμείς.

ΔΕΙΤΕ την ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΟΡΗ της ΚΑΥΤΗΣ... Βάνας Μπάρμπα! Θα ΚΑΨΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ η μικρή!



Ο φακός του Athens Magazine, απαθανάτισε την Βάνα Μπάρμπα με την κόρη της Φαίδρα, στην πρεμιέρα της ταινίας "Εγώ ο Απαισιότατος 2"!

19 Νοε 2013

Διάσημες πριν και αφού αδυνάτισαν!


Μεγάλες αλλαγές...

Ρουμανία – Ελλάδα (1-1): H Ελλάδα πάει Βραζιλία



Η Εθνική ομάδα θα είναι στο Μουντιάλ! Το καλοκαίρι του 2014 θα βρει την Ελλάδα στα γήπεδα της Βραζιλίας, έπειτα από την ισοπαλία 1-1 στον δεύτερο αγώνα των μπαράζ με τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι. 

Περαστική έδωσε κέρματα σε ζητιάνο αλλά δεν ήξερε ότι ήταν παγκοσμίου φήμης ηθοποιός


Μία γυναίκα περπατούσε στη Μελβούρνη, όταν πέρασε μπροστά από έναν άνδρα που στεκόταν σκυμμένος έξω από ένα θέατρο. Ρακένδυτος όπως ήταν, προφανώς χτύπησε μία ευαίσθητη χορδή της και γρήγορα άνοιξε το πορτοφόλι της και του άφησε μερικά κέρματα. Αυτό που δεν ήξερε ήταν πως μόλις είχε βοηθήσει έναν ηθοποιό παγκοσμίου φήμης.

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...