31 Οκτ 2013

Τα πιο κακοποιημένα μνημεία του κόσμου ~ 2ο μέρος

Οι ατραξιόν που κατακλύζονται από ορδές βανδάλων!

Ιστορικές και λιγότερο ιστορικές κατασκευές, περίφημες πάντως στην οικουμένη, γίνονται στόχος πράξεων βανδαλισμού, αλλάζοντας μια για πάντα τη μορφή τους. 

Τα πιο κακοποιημένα μνημεία του κόσμου ~ 1ο μέρος

Οι ατραξιόν που κατακλύζονται από ορδές βανδάλων!

Αποκριάτικες στολές για τα κατοικιδιά σας!


Επειδή κάποιοι δεν αρκούνται στο να ντυθούν οι ίδιοι! αλλά θέλουν και τα κατοικίδια τους να συμμετέχουν! Τώρα που στο εξωτερικό βρίσκεται στους "ρυθμούς" του halloween κυκλοφορούν και πολλές φωτογραφίες από αξιολάτρευτα σκυλιά πεταλουδίτσες, νυχτερίδες, αγελάδες και ότι μπορεί να φανταστεί το μυαλό τον ιδιοκτητών τους!

Graffiti: Βανδαλισμός ή Τέχνη;


«Το graffiti είναι η φωνή μου, είναι ο τρόπος με τον οποίο ουρλιάζω για τις αηδίες. Το χρησιμοποιώ για να καταγράφω την μαύρη πλευρά και μου επιτρέπει να τα βγάζω πέρα με την κατεστραμμένη ομορφιά του κόσμου», Stormie*(Αυστραλία)

30 Οκτ 2013

Αστείες εικόνες gamers edition!

Εικόνες με τις οποίες σίγουρα οι περισσότεροι gamers μπορούν να ταυτιστούν! ίσως κάποιες από αυτές να είναι και οι μόνοι που θα μπορούν να τις καταλάβουν!

Αγαπητέ πρώην…κοίτα τί έχασες!

Αγαπητέ πρώην…κοίτα τί έχασες!
Τον επόμενο μήνα θα ήταν η 20η επέτειος των γάμων μας. Το «Θα» και το «Τι θα γινόταν αν» κυριαρχούν στη ζωή μου, από τότε που χωρίσαμε.

Μαυροφορεμένοι άντρες με περίεργα σύμβολα στα γήπεδα της Ευρώπης

Τρόμο σε τρία διαφορετικά γήπεδα, σε τρεις διαφορετικές χώρες της Ευρώπης σκόρπισε η παρουσία 11 μαυροφορεμένων ανδρών, με περίεργα σύμβολα στα πρόσωπα τους και τα ρούχα. Αποσβολωμένοι οι θεατές σε Αλιάνζ Αρένα, Στάμφορντ Μπριτζ και στο γήπεδο της Γιουβέντους.

Μωρό 10 μηνών συγκινείται και βουρκώνει με το τραγούδι της μαμάς του (Video)

Είτε είστε μέλλουσα μανούλα είτε απεχθάνεστε τα μωρά, αυτό το βίντεο θα σας κάνει να λιώσετε! Πρωταγωνιστεί η 10 μηνών κόρη του Youtuber Alain Leroux, η οποία συγκινείται και βουρκώνει ακούγοντας την μητέρα της να τραγουδάει.

Δωρεάν Πετρέλαιο Θέρμανσης για την Δυτ. Θεσσαλονίκη από τα Ελληνικά Πετρέλαια

Ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συνεχίζει να δίνει έμφαση στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης. 

Για 6η συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα χορήγησης «δωρεάν πετρελαίου θέρμανσης» σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες προσφέρει σε 360 ανέργους, που είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ, προπληρωμένες κάρτες ΕΚΟ για πετρέλαιο θέρμανσης αξίας 500 ευρώ. 

29 Οκτ 2013

Ξεκαρδιστικά σκυλιά εν δράση [3]



Τα gifs έχουν γίνει ένα από τα αγαπημένα κομμάτια του διαδικτύου.. Και φυσικά ένα από τα ανάρπαστα θέματα τους είναι τα σκυλιά! και αυτό γιατί μπορούν να σου χαρίσουν αμέτρητες στιγμές γέλιου!

40 υπέροχα γλυπτά άμμου που θα σας αφήσυν με το στόμα ανοιχτό!

sand_sculpture_01 
Μπορεί το καλοκαίρι να έχει τελειώσει, επίσημα τουλάχιστον.. γιατί αν κρίνουμε από τον καιρό, στην Ελλάδα τουλάχιστον, θα αργήσει να χειμωνιάσει! Παρόλ' αυτά για να απολαύσεις αυτά τα 
υπέροχα γλυπτά άμμου με τις απίστευτες λεπτομέρειες!

Το σπιτικό είναι το καλύτερο! by IKEA


Η ΙΚΕΑ δημοσιευσε ένα βιβλίο μαγειρικής με το όνομα “Hembakat är Bäst” (Το σπιτικό είναι το καλύτερο). Ο Carl Kleiner ανέλαβε τη φωτογράφιση των συνταγών και η Evelina Bratell ανέλαβε τη στυλιστική παρουσίαση των υλικών.

Πολίτης καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό από ελεγκτή στο Μετρό

Έντονος διάλογος, διαπληκτισμός και καταγγελία για ξυλοδαρμό πολίτη από ελεγκτή του Μετρό
Τριπλό σκίσιμο στο κεφάλι και μώλωπες στα πλευρά από μπουνιές και κλοτσιές.

Οι σοφίες του διαδικτύου

Εικόνες όλο έρωτα, σοφές σκέψεις και έξυπνες ατάκες.. το διαδίκτυο είναι ένας "τόπος" όπου θα συναντήσεις πολλές τέτοιες εικόνες με τις οποίες θα συνδεθείς, θα γελάσεις ίσως ακόμη μέσα σε αυτές να βρεις και τα λόγια να περιγράψεις τα συναισθήματα σου...

Μύθοι και αλήθειες στις πρώτες βοήθειες!

Τι πρέπει να κάνουμε όταν κάποιος πνίγεται; ή λιποθυμάει; ποια είναι η σωστή αντιμετώπιση ενός κοψίματος ή ενός καψίματος; Η ελληνική ομάδα διάσωσης ετοίμασε ένα φυλλάδιο όπου εξηγεί ποια από τα "γιατροσόφια" των γιαγιάδων μας είναι μύθοι και ποια αλήθειες.

O Μέσι με τον γιο του στέλνουν μήνυμα μέσω της UNICEF

O Μέσι με τον γιο του στέλνουν μήνυμα μέσω της UNICEF
Τον προηγούμενο Νοέμβριο ο Λιονέλ Μέσι δέχτηκε τον καλύτερο δώρο της ζωής του, γεννήθηκε ο γιος του, ο Τιάγκο. Βιώνοντας το πρώτο έτος της ζωής του γιου του ο Λιονέλ έγινε ακόμα πιο αποφασισμένος να διασφαλίσει ότι όλα τα παιδιά μεγαλώνουν έχοντας φαγητό, εμβόλια, καθαρό νερό και μία αξιοπρεπή εκπαίδευση.

Το BLACKFISH μέσω CNN έκανε ευρύτερα γνωστό το θέμα της αιχμαλωσίας για τις φάλαινες & τα δελφίνια

Οι υπερασπιστές των δικαιωμάτων για τις φάλαινες και τα δελφίνια πραγματικά έκαναν μεγάλο άλμα, καθώς το ντοκυμαντέρ Blackfish βγήκε στον αέρα μέσω του προγράμματος του CNN (prime-time hours).

28 Οκτ 2013

ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΕΣ!!! Διαβάστε τα πιο ερωτικά και συγκινητικά γράμματα από... το "Μέτωπο"!!!


Ποια σύνορα ρίχνει ο έρωτας; Πόσο μπορεί να γίνει η γέφυρα που ενώνει κόσμους και ξεπερνάει τον χρόνο, τις προκαταλήψεις, αλλά και αυτόν τον ίδιο τον θάνατο; Σήμερα, είναι μια ιδιαίτερη και πολύ φορτισμένη μέρα. Ημέρα ηρώων. Το πιο συγκινητικό όμως, είναι ότι αυτοί οι ήρωες, δεν παύουν να είναι άνθρωποι. Με αληθινά αισθήματα, με πόνο για μια γυναίκα που την άφησαν πίσω, για να φύγουν στο σκληρό μέτωπο.

Και τα μικρά σε μέγεθος έχουν ψυχή


Κόντρα σε στερεότυπα και εμμονές, η Αλεξάνδρα Χαρίτου εξηγεί γιατί το μέγεθος, τελικά, δεν έχει και τόση σημασία, βγάζοντας το (μικρό) φίδι από την τρύπα.

" Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες".


Όλους αυτούς που έχυσαν το αίμα τους για τη πατρίδα τιμούμε σήμερα. Τους αγωνιστές για την ελευθερία. Μιας και το δένδρο της λευτεριάς, για να ανθήσει πρέπει να ποτιστεί με αίμα !Αίμα το οποίο έρεε άφθονο στο Καλπάκι, στη Κλεισούρα, το Τεπελένι, τα αιματοβαμμένα Καλάβρυτα, το Δοξάτο Δράμας και το Χορτιάτη και σε άλλες τόσες μάχες και σε άλλα τόσα εγκλήματα.  Όλοι αυτοί ήσαν Έλληνες και σαν Έλληνες έμαθαν, ακόμη από τα γεννοφάσκια τους, τι πάει να πει Ελλάδα.

Κοριτσάκι αυτοκτόνησε για να βρεθεί κοντά στον πατέρα του!


Δεν το χωρά ανθρώπου νους αυτό που έκανε ένα κοριτσάκι στην Πολωνία. 
Η μικρή πήρε την απόφαση να αυτοκτονήσει για να μπορέσει «να συναντήσει το νεκρό πατέρα της», όπως έγραψε η ίδια σε σημείωμα.

Ο υπέροχος κόσμος του διαδικτύου [4]


Όλο και περισσότερες εικόνες προστίθενται στη συλλογή μας.. εικόνες από υπέροχα τοπία, wallpapers, εικόνες με ρητά και όμορφα στιχάκια, πανέμορφα ζωάκια.. όλα μαζί στα thinginthenet.

14 πράγματα που υπάρχουν στη φύση και δε θα το πιστεύετε!

the 15 craziest things in nature you wont believe actually exist 7 The 15 Craziest Things In Nature You Won’t Believe Actually Exist
Η μητέρα φύση έχει δημιουργήσει πανέμορφα και εκπληκτικά πράγματα... Κάποια από αυτά είναι ακόμη και αφάνταστα! Όλα τα παρακάτω όσο δύσκολο είναι να το πιστέψετε είναι απολύτος αληθινά.

Πώς κάνουν σeξ τα 12 ζώδια;


Αναρωτιέστε πώς εκδηλώνεται η σεξουαλικότητά μας; Εξαρτάται από τη θέση της Αφροδίτης και του Άρη στο ωροσκόπιό μας...
Μελετήσαμε τους κύριους σεξουαλικούς σημειοδότες του ωροσκοπίου, δηλαδή τη θέση της Αφροδίτης και του Άρη -και φυσικά τον όγδοο οίκο- και σας παρουσιάζουμε...
Πώς εκδηλώνεται η σεξουαλικότητα στα 12 ζώδια;

Τα «τούρκικα σκαλοπάτια» της Σικελίας!

perierga.gr - Τα «τούρκικα σκαλοπάτια» της Σικελίας!Πρόκειται για μία από τις πιο ξεχωριστές παραλίες στον κόσμο, που εντυπωσιάζει στη θέα της κάθε επισκέπτη αλλά και ντόπιο. Η περίφημη Scala dei Turchi, που μεταφράζεται κοινώς ως «τα τούρκικα σκαλοπάτια», βρίσκεται στη Σικελία και αποτελεί hot καλοκαιρινό προορισμό.

Έντεκα τύποι ντυμένοι στα μαύρα σκορπούν τον τρόμο ...


Τι δουλειά έχουν σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο έντεκα τύποι ντυμένοι στα μαύρα, με «δαιμονικά» (;) σύμβολα στα ρούχα και βαμμένα λευκά πρόσωπα; Για την ώρα δεν ξέρει κανείς.

Υπέροχες φωτογραφίες σκύλων την ώρα που πιάνουν τη λιχουδιά τους!


Πετιούνται σαν ελατήριο και τις αρπάζουν στον αέρα
Η εικόνα δεν είναι διόλου ασυνήθιστη για όσους από εμάς έχουμε ή είχαμε κάποια στιγμή στη ζωή μας σκύλο: να του πετάμε κάποια λιχουδιά και αυτός να τινάζεται σαν ελατήριο να την αρπάξει.

Όμως ο φακός αυτών των ιδιοκτητών έκανε κλικ τη σωστή στιγμή.

“Οι συνταγές της πείνας…” Τι έτρωγαν οι Έλληνες στην περίοδο της Γερμανικής Κατοχής


Τα …γκουρμέ της Κατοχής. Γαϊδουροκεφαλές  …φιλέτο, χόρτα γιαχνί και σαρδέλες για δώρο

Πριν από 70 περίπου χρόνια, τον Απρίλη του 1941, οι Γερμανοί έμπαιναν στην Αθήνα (27 Απρίλη) και ξεκινούσε για την Ελλάδα η κατοχή.

Αυτό είναι το σοφό TEST του ΣΩΚΡΑΤΗ... που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Το σοφό τεστ του Σωκράτη...που πρέπει να το εφαρμόζουμε κι' εμείς... Μια μέρα, εκεί που ο αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος Σωκράτης έκανε τη βόλτα του στην Ακρόπολη, συνάντησε κάποιον γνωστό του, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι έχει να του πει κάτι πολύ σημαντικό που άκουσε για κάποιον από τους μαθητές του.

Αυτά είναι τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της 28ης Οκτωβρίου 1940


Δείτε πώς παρουσίασαν οι εφημερίδες της εποχής τον ελληνοϊταλικό πόλεμο
Ήταν 28η Οκτωβρίου 1940 στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Ιταλική σφαίρα βρήκε τον στόχο της και έπεσε νεκρός ο πρώτος στρατιώτης. Ο Βασίλειος Τσιαβαλιάρης. 

Δάσκαλος από τη Θράκη, απευθύνει έκκληση προς όλους τους Έλληνες! (προωθήστε το)

Η ΘΡΑΚΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΑΣΚΑΛΟ (προωθήστε το)
Προς: Τους Έλληνες συμπολίτες μας

Λευκά δόντια με φυσικό τρόπο


Ποιες ουσίες μπορούν να βοηθήσουν.
Ο καθένας μας θέλει ένα λαμπερό και λευκό χαμόγελο. Πολλοί παράγοντες μπορούν να προκαλέσουν σημαντική χρώση των δοντιών, όπως ορισμένα τρόφιμα ή υγρά, το κάπνισμα και η ηλικία. Η λεύκανση των δοντιών  από τον οδοντίατρο σας μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα, αλλά οι χημικές ουσίες δεν είναι απαραίτητα ότι καλύτερο για τα δόντια σας.

Διαβάστε: Αυτά είναι τα 32 μέτρα που έρχονται!


- Τι απαιτούν οι δανειστές για την κάλυψη του κενού ύψους 2 δισ. ευρώ
- Νέες αυξήσεις σε τιμολόγια ΔΕΗ και άλλων ΔΕΚΟ
- Συγχωνεύσεις σχολείων, εφοριών και νοσοκομείων

27 Οκτ 2013

Ιστοσελίδες που χάθηκαν με τα χρόνια

Τα websites που μας ανάγκασαν να πούμε «αιωνία τους η μνήμη»!
Από τις 650 εκατομμύρια ενεργές ιστοσελίδες του Ίντερνετ, κάποιες σημειώνουν άνοδο και βλέπουν την επισκεψιμότητά τους να εκτοξεύεται και άλλες καταποντίζονται στα Τάρταρα. 

Το ΄ξερες; - Γιατί έχουμε γραμμές στις παλάμες μας;


Γιατί έχουμε στα χέρια μας, και συγκεκριμένα στις παλάμες μας, γραμμές; Πού εξυπηρετούν; Ας δούμε λοιπόν!
 

Για ΕΝΑΝ ολόκληρο ΜΗΝΑ έτρωγε μόνο FAST FOOD! Δείτε τι έπαθε...


Ο παραγωγός ταινιών Morgan Spurlock έγινε γνωστός στο αμερικανικό κοινό σαν αποτέλεσμα της ταινίας ντοκυμαντέρ που γύρισε το 2003 με τίτλο “Super Size Me”, στην οποία κατέγραψε την υγεία του καθώς κατά τη διάρκεια ενός μηνός... έτρωγε φαγητό μόνο από γνωστή αλυσίδα γρήγορης εστίασης.

Κάθε χρόνο χάνονται 250.000 παιδιά!


Χιλιάδες περιπτώσεις παρόμοιες με της μικρής Μαρίας - Ελπίδα για γονείς από όλο τον κόσμο που έχουν χάσει τα παιδιά τους

Οι 6 πιο τρομακτικοί θρύλοι στον κόσμο


Ίσως τελικά ο φόβος να μην είναι και τόσο «ανεπιθύμητο» συναίσθημα.....

Αν αναρωτιέστε ποιοι «τρελοί» διαδίδουν αστικούς μύθους και λατρεύουν να ακούν τρομακτικές ιστορίες, σκεφτείτε ότι η βιομηχανία των κινηματογραφικών θρίλερ είναι μία από τις πιο επικερδείς.

Αποθανατίζοντας το τελευταίο δευτερόλεπτο της ζωής τους.

last-second-20
Θηρευτές εναντίον θηράματα.. Σημειώσατε 1.

ΟΙ Έλληνες του Σικάγου μας λένε τι σημαίνει να είσαι Ελληνας.

Δώδεκα λεπτά χρειάστηκε στους Ιβαν Σίλβενμπεργκ και Γεωργία Ταξάκη να δείξουν στον κόσμο μέσω διαδικτύου τι εστί Ελληνας. Παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν και ζουν στο Σικάγο, δημιούργησαν το βίντεο «What it means to be greek» που σημαίνει «Τι σημαίνει να είσαι Ελληνας» στο οποίο πρωταγωνιστούν εννέα Ελληνες που μοιράζονται μπροστά στην κάμερα τη σημασία του να διαθέτει κανείς ελληνικά γονίδια.

26 Οκτ 2013

Υπέροχα spookie πορτραίτα του Carsten Witte

 
Ο γερμανός καλλιτέχνης λέει για το έργο του: "Μια βασική ιδέα του έργου μου είναι η πεποιθηση μου οτι όλα αλλάζουν συνεχώς αλλα η φωτογραφία μπορεί να διατηρήσει τη στιγμή. Η ομορφια είναι σχεδόν ένα τίποτα χωρίς τη γνώση του πόσο γρήγορα μπορεί να χαθεί...

Έξυπνα σχέδια από τον σχεδιαστή T-shirt Tees Wirdou


 
‘Είμαι ένας σχεδιαστής T-shirt από τη Μαρδίτη της Ισπανίας. Το ξεκίνησα ως hobby αλλά έχει γίνει μία πολύ όμορφη δουλειά!'

Πανέμορφο λίμνοσπήλαιο στην Βραζιλία!

beautiful blue lake cave in brazil3 Beautiful Blue Lake Cave in Brazil
Το λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης δεν είναι το μόνο λιμνοσπήλαιο στον κόσμο. Στην Βραζιλία υπάρχει μία ακόμη λίμνη που βρίσκεται κρυμμένη μέσα σε ένα σπήλαιο.

Σοκαριστική καμπάνια των Ηνωμένων Εθνών δείχνει τι πιστεύει ο κόσμος για τις γυναίκες

Τα Ηνωμένα Έθνη έδωσαν στη δημοσιότητα μια σειρά από δυνατές εικόνες, στα πλαίσια μιας καμπάνιας που έχει σκοπό να αφυπνίσει σχετικά με τα δικαιώματα των γυναικών σε όλο τον κόσμο.

Η θλιβερή ιστορία του πιο μοναχικού δέντρου

Perierga.gr - Η θλιβερή ιστορία του πιο μοναχικού δέντρου
Για αιώνες μια μοναχική ακακία στεκόταν μόνη περικυκλωμένη από μια θάλασσα άμμου στη νιγηριανή Σαχάρα. Για πολλές γενιές ταξιδιώτες και καραβάνια βεδουίνων ξεκουράζονταν κάτω από τη σκιά της και τη θεωρούσαν σημείο αναφοράς στο ταξίδι τους.

Η Δούκισσα Νομικού συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο sexy γυναίκες του πλανήτη!

Η Δούκισσα Νομικού συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 10 πιο sexy παρουσίες σε διεθνές επίπεδο, σύμφωνα με το περιοδικό Esquire
Σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα που διεξήγαγε το ανδρικό περιοδικό Esquire, η πανέμορφη Δούκισσα Νομικού συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 10 πιο όμορφες και πιο sexy παρουσίες σε διεθνές επίπεδο.

Το βίντεο που πρέπει να βλέπουμε κάθε μέρα

Απόσπασμα από την κλασική ταινία του Charlie Chaplin "The Great Dictator" - "Ο μεγάλος δικτάτορας". Ο ήρωας που υποδύεται στην ταινία ο Τσάπλιν μοιάζει με τον Χίτλερ και παίρνει τη θέση του. Τότε ακούγεται μπροστά στο κοινό αυτή η ιστορική για τον κινηματογράφο ομιλία.

Αυτό είναι σίγουρα το καλύτερο βιογραφικό που έχετε δει

Οι εργοδότες λένε πως αφιερώνουν 10- 15 δευτερόλεπτα για να διαβάσουν κάθε βιογραφικό που λαμβάνουν. Γι αυτό και υπάρχουν τόσες ιστοσελίδες που αναφέρουν τον τέλειο τρόπο να απαριθμήσετε τα προσόντα σας.

25 Οκτ 2013

Πώς θα γίνεις το...απόλυτο θηλυκό ανάλογα με το ζώδιο σου;;; Διαβασε εδώ!!


Ποια γυναίκα ξέρει τον έρωτα και έχει γεννηθεί για αυτόν; Υπάρχουν κάποια θεϊκά πλάσματα, που μοιάζουν να τραβάνε τους άντρες από τη μύτη! Δεν θα ήθελες, να έχεις όποιον θέλεις εσύ, και να είσαι εσύ που θα αποφασίσεις πού θα δώσεις την καρδιά σου; τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις, για να έχεις όποιον άντρα θέλεις; Δεν έχει σημασία η εξωτερική εμφάνιση, σημασία έχει η ερωτική συμπεριφορά! Ποια γυναίκα πρέπει να αντιγράψεις, για να τρελαίνεις τους άντρες;

Ελλάδα σε κρίση: Φτώχεια για τους περισσότερους Έλληνες


Δραματική επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσης των νοικοκυριών στην Ελλάδα εντοπίζει το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...