30 Σεπ 2012

Καναδάς: Κρατούσαν 16χρονο αλυσοδεμένο και τον βίαζαν επί 10 μέρες

 
Μια συγκλονιστική ιστορία έχει σοκάρει την κοινή γνώμη του Καναδά. Θύμα των αρρωστημένων ορέξεων δυο ανδρών ένα 16χρονο, άστεγο, αγόρι.

O πιο γρήγορος μάγος ever. Δείτε τον (video)

Παρακολουθήστε τον Ολλανδό μάγο Hans Klok σε αγώνα με το ρολόι κατά την άσκηση των ταχύτερων κόλπων του. Μακάρι να μπορούσα να εμφανίζω καυτά κορίτσια από το πουθενά, σαν αυτόν.. :P

Περίεργο πλάσμα με 8 πόδια εντοπίστηκε στην Παλαιστίνη

Περίεργο πλάσμα με 8 πόδια εντοπίστηκε στην Παλαιστίνη
Ένα βίντεο που τραβήχτηκε από ερασιτεχνική κάμερα στις 26 Σεπτεμβρίου του 2012, στην Παλαιστίνη και συγκεκριμένα στη Λωρίδα της Γάζας, δείχνει ένα περίεργο «πλάσμα» που μοιάζει με κατσίκα.

Ο «Μπλε Δράκος» των θαλασσών


dragon

Ένα πραγματικό κομψοτέχνημα της φύσης

Ο Μπλε Δράκος, το περίεργο θαλάσσιο πλάσμα, αποτελεί μια καλή υπενθύμιση για τα περίεργα πλάσματα που μπορεί να κρύβει ο βυθός.

Προσδοκίες vs Πραγματικότητα

Τα πράγματα συνήθως δεν πάνε όπως τα περιμένουμε. Άλλοτε πάνε καλύτερα.. αλλοτε πάλι, και πιο συνηθέστερα,  πάνε χειρότερα. Δείτε μερικές φωτογραφίες παρακάτω για κάποιες περιπτώσεις που άλλο σχεδιάζεις και αλλιώς σου βγαίνει!

25 πράγματα που θα ήθελα να ξέρουν οι γιοι μου...

Φωτό της Ardelle, Lifeflicks  Photos
25  πράγματα που θα ήθελα να ξέρουν οι γιοι μου: 
1. Είναι πιο δύσκολο να φας, παρά να δώσεις μια γροθιά.

Αιώνιος σκληρός δίσκος!

Επαναστατική συσκευή αποθήκευσης έχει διάρκεια ζωής 100 εκατομμύρια έτη και είναι πραγματικά άτρωτο!

Παράξενα σημεία για piercing (Photos)




Πολλοί είναι αυτοί που τους αρέσουν τα piercings και κάνουν τρύπες σε απίστευτα σημεία του σώματος τους! Δείτε παρακάτω τα 14 πιο παράξενα σημεία για piercing…

Κρήτη: Κατασκεύασαν αυτοκίνητο υδρογόνου ~ Απαγορεύεται η αξιοποίησή του! ~ Βίντεο

Πρόκειται για ένα όχημα που θα μπορούσε κάλλιστα να περάσει στη μαζική παραγωγή.

Αυτοκίνητο υδρογόνου, έτοιμο να βγει στην αγορά, κατασκεύασε ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης, ωστόσο η ελληνική νομοθεσία εμποδίζει την εμπορική αξιοποίηση του εντός συνόρων! 

Φωτογραφίες μακριά από τα συνηθισμένα

 

Ξεχώρισαν για τη διαφορετικότητά τους

Δείξε μου τον μήνα που γεννήθηκες να σου πω…τι θα γίνεις!

birthday-and-job-banner
Όλοι έχουμε, κατά καιρούς, αναρωτηθεί ποιοι παράγοντες διαμορφώνουν τις κλίσεις μας αλλά και την τάση μας να επιλέγουμε συγκεκριμένα επαγγέλματα: το περιβάλλον που μεγαλώσαμε, η επιρροή γονέων και φίλων ή κάποια έμφυτη τάση;

29 Σεπ 2012

Καμάκι με μόνο όπλο στίχους τραγουδιών!

Η Ellen DeGeneres, για όσους δεν την γνωρίζετε, είναι μία κωμικός που παρουσιάζει ένα show στην αμερικάνικη τηλεόραση. Στην χθεσινή εκπομπή της έβαλε μία συνεργάτιδά της να την πέσει σε ανθρώπους σε ένα πολυκατάστημα χρησιμοποιώντας στίχους από τραγούδια! Τραγούδια οπως το Call me maybe, το "Hello" του Lionel Richie και διάφορα άλλα..

Δείτε τον κόσμο: Γνωρίστε τις ομορφιές της Νορβηγίας

 




 Νορβηγία. Η πλουσιότερη χώρα του κόσμου. Δε ξέρω γιατί έχει επικρατήσει αυτή η άποψη, κρίνοντας όμως από τις φυσικές ομορφιές που κρύβει, την δικαιολογώ αρκετά!

Ξεκαρδιστικές φωτογραφίες με διπλό νόημα![5]

Κάποιες φορές τα φαινόμενα απατούν και μπορεί να βλέπεις κάτι και στην πραγματικότητα να γελιέσαι γιατί δεν είναι αυτό που νομίζεις!..

Ελληνικά ντελικατέσεν κάνουν θραύση στην Ευρώπη


Εκτός από τα κοινότυπα και συνήθως πανάκριβα σουβλατζίδικα με τις «ευφάνταστες» ταμπέλες «Zorbas souvlaki» ή τις ταβέρνες με τους κίονες και τα ξεπερασμένα γαλανόλευκα σουβενίρ, υπάρχουν και εκείνοι οι εκπατρισμένοι Έλληνες που τα τελευταία χρόνια εκπροσωπούν επάξια την ελληνική γαστρονομία στις ευρωπαϊκές μητροπόλεις. Ιδού!

Οι Γάλλοι έκαναν άγαλμα την κουτουλιά του Ζιντάν στον Ματεράτσι

Όσο και να θέλουν οι Γάλλοι να ξεχάσουν την κουτουλιά που έριξε ο Ζινεντίν Ζιντάν στον Μάρκο Ματεράτσι στον τελικό του Μουντιάλ του 2006, η οποία κατά πολλούς κόστισε στη Γαλλία το τρόπαιο λόγω της αποβολής του Ζιζού, η άτυχη στιγμή θα μείνει για πάντα αθάνατη με τη μορφή ενός μπρούτζινου αγάλματος που τοποθετήθηκε στην καρδιά του Παρισιού.

Μερικές από τις πιο ωραίες τούρτες γάμου στον κόσμο!


Μερικοί άνθρωποι δίνουν πραγματικά τα ρέστα τους όταν πρόκειται για την τούρτα του γάμου τους... Οι παρακάτω περιπτώσεις είναι οι απόδειξη ότι η γαμήλια τούρτα είναι ένα από τα σημαντικά πράγματα σε έναν γάμο, αλλιώς γιατί να θέλεις να είναι τόσο πρωτότυπη;

Από τι πεθαίνουν οι άνθρωποι στον κόσμο..

Θα πιστεύατε ότι οι ιπποποταμοι σκοτώνουν κατά πολύ περισσότερους ανθρώπους απ'ότι οι καρχαρίες; Επίσης ξέρετε ότι οι άνθρωποι που πεθαίνουν από παχυσαρκία είναι  3 φορές περισσότεροι από από αυτούς που πεθαίνουν από χτύπημα κεραυνού;

Απίστευτο!! Δείτε που τρώει ο σκύλος!...




Έπαθα πλάκα όταν είδα τι έκανε το σκυλί αυτό και γιατί το έκανε! Ακόμη απορώ πως του το έμαθαν!..

Το κρανίο της αποκόπηκε από τη σπονδυλική στήλη

Κι όμως η 23χρονη γυναίκα κατάφερε να επιζήσει!
Η Rachel Bailey επέζησε ενός τρομακτικού τραυματισμού που υπέστη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα το Σεπτέμβριο του 2011 στο Cave Creek Road στο Phoenix των ΗΠΑ. Όπως αναφέρει το AZ Family η νεαρή γυναίκα υπέστη «εσωτερικό αποκεφαλισμό», που σημαίνει ότι το κρανίο της αποκόπηκε από τη σπονδυλική της στήλη!

Γνωστός εφοπλιστής αυτοκτόνησε αφού πρώτα έκοψε σε λωρίδες 500.000 ευρώ

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο νεοκλασικό κτίριο στην καρδιά της Αθήνας βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα. Ένας 55χρονος, γόνος πολύ γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, κείτονταν νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος ενώ μέσα στο δωμάτιο ήταν σκισμένα σε λωρίδες χαρτονομίσματα αξίας 500.000 ευρώ!

Όταν δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς το photoshop τα αποτελέσματα είναι «τραγικά» (pics)

Φωτογραφίες σαν και αυτές μόνο γέλιο θα μπορούσαν να προκαλέσουν...

Άντε και καλό ξενύχτι! Ανακοινώθηκαν οι ώρες των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τα παιχνίδια των ομίλων θα διεξάγονται στις 13:00, 16:00, 17:00, 19:00 και 21:00.
Η FIFA ανακοίνωσε την Πέμπτη τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τα μαντάτα-τουλάχιστον για τη φάση των ομίλων- προμηνύουν δυνατό ξενύχτι.

Σκυλιά-διασώστες περπατούν σε τεντωμένο σχοινί!

«Στις φωτιές, στους σεισμούς και σε διάφορες άλλες φυσικές καταστροφές η προσφορά των εκπαιδευμένων σκυλιών είναι τεράστια, καθώς μπορούν να προσεγγίσουν τραυματίες σε σημεία όπου εμείς δεν μπορούμε να φτάσουμε έγκαιρα», αναφέρει ο Xianting Wang, επικεφαλής της ομάδας Chongqing Municipality Fire Fighting Special Mission, που ασχολείται με διασώσεις σε διάφορα σημεία της Κίνας. Πάνω από 10 σκυλιά εκπαιδεύονται καθημερινά αρκετές ώρες, προκειμένου να μάθουν να περπατάνε σε τεντωμένα σχοινιά και να είναι έτοιμα να αναλάβουν… επικίνδυνες αποστολές.

Το βουνό... φάντασμα!

>
 
Εντυπωσιακές φωτογραφίες από την οφθαλμαπάτη
Είκοσι πέντε φορές ανέβηκε στην κορυφή του όρους Rocciamelone στις Άλπεις ο φωτογράφος Roberto Bereto προκειμένου να αιχμαλωτίσει με το φακό του αυτές τις μαγικές εικόνες που δημιουργούν την οφθαλμαπάτη ενός βουνού-φαντάσματος στον ορίζοντα. 

Ο άνθρωπος με τα περισσότερα Ρεκόρ Γκίνες

Θέτει ως στόχο να σπάσει το ρεκόρ των περισσότερων ρεκόρ. Έπειτα βάζει νέο στόχο. Να σπάσει το δικό του ρεκόρ, των περισσότερων ρεκόρ στον κόσμο. Όταν το καταφέρνει ξεκινάει μια νέα προσπάθεια: Να σπάσει το ρεκόρ των περισσότερων ρεκόρ… μπερδευτήκατε;

6 από τα πιο όμορφα νοσοκομεία για παιδιά στον κόσμο

Τι είναι αυτό που τα περισσότερα παιδιά φοβούνται περισσότερο; Φυσικά τα νοσοκομεία! Οι λευκοί τοίχοι, οι ομοιόμορφες στολές των γιατρών και των νοσηλευτών καθώς και τα μεγάλα θορυβώδη μηχανήματα τρομάζουν τα περισσότερα παιδιά τόσο, όσο και η σκέψη του μπαμπούλα στην ντουλάπα. Αποτέλεσμα: Τα παιδιά δεν συνεργάζονται στις εντολές των γιατρών και κλαίνε αδιάκοπα.

Το πιο ακριβό ξενοδοχείο στον κόσμο βρίσκεται στην Ελλάδα!

Ναι ναι καλά ακούσατε, το πιο ακριβό ξενοδοεχείο στον κόσμο βρίσκεται στην Ελλάδα.

Η Αφρούλα πριν και μετά


Μεγάλη αλλαγή!

28 Σεπ 2012

Η Βαρκελώνη από ψηλά!

Η πρωτεύουσα της Καταλωνίας από ψηλά. Η πόλη του Gaudi ξεδιπλώνεται σε όλο της το μεγαλείο σε αεροφωτογραφίες. Ξεχωρίζουν φυσικά η Σαγκράντα Φαμίλια, o ουρανοξύστης Torre Agbar και το Νου Κάμπ, το γήπεδοτης Μπαρτσελώνα.

Δείτε τον κόσμο: Εκπληκτική συλλογη από εικόνες![12]

Pinned Image
Ο άνθρωπος μπορεί να είναι πολυμήχανος και να μπορεί να δημιουργήσει εκπληκτικά και πανέμορφα πράγματα... ποτέ όμως δεν θα φτάσει το επίπεδο της φύσης!

Ο πιο πολύγλωσσος άνθρωπος στην Ευρώπη είναι Έλληνας και μιλά 32 γλώσσες!

Ο πιο πολύγλωσσος άνθρωπος στην Ευρώπη είναι Έλληνας και μιλά 32 γλώσσες!
Ο πιο πολύγλωσσος άνθρωπος στην Ευρώπη, ο οποίος μιλά 32 γλώσσες, είναι Ελληνας, με καταγωγή από την Κρήτη, ονομάζεται Γιάννης Οικονόμου και εργάζεται ως μεταφραστής...

Κρυφοί φόροι – Όλη η λίστα με τα 15 νέα μέτρα - Μπαίνει φόρος ακόμη και ... στα παιδιά!

Τελικά οι διαρροές για τα νέα μέτρα φαίνεται πως ήταν... λίγες. Υπάρχουν πολλά κρυφά ακόμη τα οποία τώρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

11 συμβουλές για όσους παραλάβουν πετρέλαιο φέτος

Συμβουλές προς τους καταναλωτές από το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτή
Συμβουλές προς τους καταναλωτές από το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτή
Συμβουλές προς όσους θα προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης εξέδωσε το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ) ενόψει της χειμερινής σεζόν. 

13 κινήσεις για να μειώσετε δραστικά ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ

κερδίστε χρήματα και ενέργεια

Κερδίστε χρήματα και ενέργεια με έξυπνους τρόπους σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας μειώνοντας τους λογαριασμούς 

10 κλισέ αφίσες κινηματογραφικών ταινιών

Αν έχετε νιώσει ποτέ ότι κάποια αφίσα από κινηματογραφική ταινία σας θυμίζει κάτι, πολύ πιθανόν να μην πρόκειται για ντεζαβού... Αυτό που μάλλον συμβαίνει είναι ότι όντως σας θυμίσει κάποια άλλη... ή μάλλον πολλές άλλες!

Οι 10 πιο περίεργες μπύρες του κόσμου

Σε όλους μας αρέσει να καταναλώνουμε παγωμένη μπύρα, αλλά καμιά φορά οι παραγωγοί το τραβάνε λίγο παραπέρα, προσπαθώντας να κάνουν τη διαφορά. Ακολουθούν 10 από τις πιο περίεργες μπύρες που έχουν εμφιαλωθεί ποτέ.

Σκυλίσια… ζωή! Η ζωή για τους φτωχούς στο Χονγκ Κονγκ…


Είναι μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές στον πλανήτη, πίσω όμως από τα πολυτελή διαμερίσματα και τις πλούσιες γειτονιές, κρύβεται η άγνωστη πλευρά του Χόνγκ Κόνγκ.  Κλουβιά που στο εσωτερικό τους δε φιλοξενούαν ζώα, αλλά ανθρώπους που ανήκουν στα φτωχότερα κοινωνικά στρώματα. Είναι τα λεγόμενα Dog Houses που οι διαστάσεις τους δεν ξεπερνούν τα 1,80 Χ 0,60 μέτρα και κοστίζουν περίπου 200 δολάρια το μήνα…

Τέτοια ταξίδια;; Στα όνειρά σου!


Οι πιο ονειρικοί προορισμοί του πλανήτη!!Επισκεφθείτε τους έστω και από δω!

Η σύντομη ιστορία του πορνογραφικού κινηματογράφου – part 2

Είναι δύσκολο να θέσης ένα σαφές όριο και σύνορο μεταξύ του ερωτικού και πορνογραφικού περιεχομένου. Ορισμένοι παραδέχονται ότι η πορνογραφία χαρακτηρίζεται από την ωμή έκθεση των σεξουαλικών πράξεων, μερών του σώματος, η ακόμα και την ακραία έκθεση των γεννητικών οργάνων, ενώ το ερωτικό είναι πιο διακριτικό σε αυτή την έκθεση. Ας επιχειρήσουμε να δούμε την κινηματογραφική πορεία αυτού του είδους (part two)

Τι βλέπουν οι γονείς vs Τι βλέπουν τα παιδιά...


Οι γονείς και τα παιδιά δεν βλέπουν πάντα τα πραγματα με τον ίδιο τρόπο..

27 Σεπ 2012

Τα 5 πιο παράξενα έθιμα της Ελλάδας

 
Τα ήθη και τα έθιμα του λαού μας είναι όλο εκπλήξεις και παραξενιές
Παρακάτω σας παραθέτουμε τα 5 πιο παράξενα έθιμα της πατρίδας μας…

“Σβήνουν” τα ελληνικά από τον ψηφιακό χάρτη

Τεχνολογικά ξεπερασμένη θεωρείται η ελληνική γλώσσα. Ποιες γλώσσες κινδυνεύουν να μην “επιβιώσουν” στον ψηφιακό κόσμο του 21ου αιώνα

Όταν μίλησε ο Νίτσε(vol.1)...για τις σχέσεις!

Με αφορμή ένα νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε με αποφθέγματα του γνωστού Φ.Νίτσε, παραθέτουμε τις διασημότερες συμβουλές του για τις σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών!

Λύση στο φοιτητικό πρόβλημα των άπλυτων πιάτων

 Απίστευτη λύση που πολλοί ίσως ήδη να γνωρίζετε. Τα άπλυτα πιάτα είναι πλέον παρελθόν…

Aποκλειστική συνέντευξη: «Εγώ είμαι ο Γέρων Παστίτσιος»

 
Υπήρξε αναμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών. Ένας ολόκληρος κρατικός μηχανισμός κινητοποιήθηκε προκειμένου να τον συλλάβει. Ο λόγος; Για τον 27χρονο διαχειριστή της ιστοσελίδας «Γέρων Παστίτσιος», ο οποίος μιλά αποκλειστικά στο www.koutipandoras.gr, και στον Κώστα Βαξεβάνη, για την περιπέτειά του.

Θα συλλαμβάνονται βουλευτές αν διαπράττουν κακούργημα [vid]

 
Εγκύκλιος της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προς εισαγγελείς και αστυνομικά τμήματα «Σε περίπτωση που κάποιος από τους συμμετόχους (σε διάπραξη αδικημάτων) είναι βουλευτής επί μεν κακουργηματικών αυτοφώρων πράξεων να προβαίνουν στη σύλληψη αυτού» αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή.

Ο τοίχος είχε τη δική του ιστορία...Vol.II


Με αυτό το δεύτερο και τελευταίο (μάλλον) μέρος θα ολοκληρώσουμε την συλλογή των συνθημάτων που κάναμε στους δρόμους!!Άλλα μιλάνε για αγάπη, άλλα για ιδανικά, αλλά σίγουρα όλα είναι εμπνευσμένα και στοχευμένα!!Έχουν κάτι να πουν!!Ας τα "ακούσουμε"!

Πόσο "κακό" μπορεί να είναι ένα φορτηγάκι;

 Δε ξέρω τι εντυπώσεις σας αφήνει το εξωτερικό αυτού του... φορτηγού, αν δείτε το εσωτερικό σίγουρα θα πάθετε πλάκα!

Λίμνη στην κορυφή βουνού, είσοδος στον... παράδεισο!

Η λίμνη Tianchi ή Chonji βρίσκεται στην κορυφή του βουνού Baekdu στη βόρεια Κορέα και είναι γνωστή με την κοινή ονομασία «Lake Heaven», επειδή οι ντόπιοι πιστεύουν ότι η θέση της αποτελεί τρόπον τινά την είσοδο στον Παράδεισο!

Βέμπο - Μαρινέλλα και άλλες σπουδαίες παραστάσεις στο Badminton

Βέμπο - Μαρινέλλα και άλλες σπουδαίες παραστάσεις στο Badminton
Το Θέατρο Badminton, ξεκινά την 7η θεατρική του περίοδο, με ένα πρόγραμμα πολυσυλλεκτικό που περιλαμβάνει σπουδαίες μετακλήσεις συγκροτημάτων και μεγάλες ελληνικές μουσικοθεατρικές παραγωγές.

19 τρομερά ρεαλιστικά τατουάζ

Μερικοί καλλιτέχνες τατουάζ είναι ιδιαίτερα χαρισματικοί, και ειδικά όταν το επιτρέπει το σχέδιο, κάνουν πολύ ρεαλιστικά τατουάζ.. Μερικές φορές τόσο ρεαλιστικά που σε φοβίζουν

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...