31 Ιουλ 2012

30 Ιουλ 2012

Ιδέες για αξέχαστες διακοπές...στο σπίτι! Γιατί η κρίση θέλει καλοπέραση!




Ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία εκείνη που έχεις δεχτεί
μείωση μισθού, δεν παίρνεις δώρο ή ακομη χειρότερα ψάχνεις για δουλειά; Έχει έρθει το καλοκαίρι και δεν μπορείς να κάνεις σχέδια για διακοπές;

29 Ιουλ 2012

Ακολουθούν 9 λόγοι που θα σε πείσουν ότι το ταξίδι στα Κύθηρα δεν είναι τυχαίο κλισέ

kuthira
Στους δρόμους των Κυθήρων, συγκεκριμένα στη διαδρομή που πάει από τη Χώρα, προς το Καλαδί, την για πολλούς καλύτερη παραλία του νησιού, απαγορεύεται να είσαι μόνος σου. Τουλάχιστον ένα άτομο, είτε φίλος, είτε γυναίκα, πρέπει να κάθεται στη θέση του συνοδηγού, γιατί αν συμβεί τίποτα δεν θα έχεις που να απευθυνθείς για βοήθεια. Οι ερημικές εκτάσεις ανάμεσα στα χωριά, είναι τόσο έντονες, που νομίζεις ότι είσαι ο Walter White στο Breaking Bad, και ψάξεις που θα μαγειρέψεις “μεθ” στο Αλμπουκέρκι του Νιου Μέξικο.

Τι κάνουν σήμερα 12 γνωστά ζευγάρια της Disney

 
Επειδή ποτέ δεν καταφέραμε να δούμε το «μετά» στις κλασσικές ταινίες κινουμένων σχεδίων, ο χρήστης του DeviantArt «Grodansnagel» μας δίνει την ευκαιρία να δούμε τα αγαπημένα ζευγάρια της Disney μαζί με τα παιδιά τους…

Μια εικόνα... πολλά γέλια

Επιτυχημένοι στο είδος τους!

Φωτογραφίες εγκύων που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν! [3]



Unusual Pregnancy Photos   awesome 2
Για το τρίτο και τελευταίο μέρος της συλλογής, συνεχίζουμε να είμαστε με την ίδια φράση στο στόμα... "OMG και τρία LOL!"!...

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012

Nastia Liukin
 
Ο φωτογράφος Martin Schoeller, ταξιδεύει στις Η.Π.Α. και απαθανατίζει τους Αμερικανούς πρωταγωνιστές των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων! [Επιμέλεια: Μαρία Κριτσιλίγκου]

Τατουάζ δέρμα φιδιού

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλά παράξενα τατουάζ, όμως όχι κάτι σαν αυτό που ακολουθεί. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο και ρεαλιστικό τατουάζ που μοιάζει με δέρμα φιδιού και πλέον κοσμεί το χέρι ενός λάτρη του είδους.

Μωρά ντυμένα ως τρόφιμα!!![2]


Έχετε πει ποτέ βλέποντας ένα μωρό, "πω πω είναι τόσο γλυκούλι που θα μπορούσα να το φάω"; 

Ποιος «κάρφωσε» την Παπαχρήστου

Ίντριγκες και προδοσία στο Ολυμπιακό Χωριό
Κλεισμένη στο σπίτι μιας παιδικής της φίλης, η Βούλα Παπαχρήστου αρνείται να επιστρέψει στο διαμέρισμα που μοιράζεται με τον αρραβωνιαστικό της στην Καισαριανή, καθώς φοβάται ότι εκεί θα την περιμένουν κάμερες και δημοσιογράφοι και δεν είναι ακόμα έτοιμη να αντιμετωπίσει τη δημοσιότητα. Ούτε καν την οικογένεια της…

Να ποιοι θα σαρώσουν τα Ολυμπιακά μετάλλια


Η ώρα μηδέν για την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών έφτασε, με την Ελλάδα να βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο της επικαιρότητας, μετά την αποβολή της Παπαχρήστου και του Χονδροκούκη, οι οποίοι είναι προφανές πως έκαναν τις… αταξίες τους για να τραβήξουν τα φώτα των προβολέων, έτσι ώστε να επισκιαστούν τα νταραβέρια της κυβέρνησης με την τρόικα. (Για σοβαρευτείτε ρε μερικοί).

Πως να προσελκύσετε ερωτικά κάποιον σύμφωνα με το ζώδιο του





ΚΡΙΟΣ

Σας ενδιαφέρει ερωτικά ένας Κριός ; Ωραία, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε εσείς ! Θα τα κάνει όλα αυτός !

Νέα φωτογραφία σοκ της Νανάς Καραγιάννη

karagianni
Φέτος έχουν δει και έχουν δει τα μάτια μας πολλά. Την Άντζελα Δημητρίου στο περιοδικό OK πιο νέα, αδύνατη και λαμπερή από ποτέ, τη Νατάσσα Θεοδωρίδου με κορμί φέτες στο περιοδικό HELLO και λιγότερο φέτες σε άλλο περιοδικό, αλλά τέτοιο πράγμα σαν την αποστεωμένη διάσημη της φωτογραφίας δεν το έχουμε ξαναδεί.

Εσείς πώς χρησιμοποιείτε τη γλώσσα σας;

glossaΜπορείτε να… παίξετε με τη γλώσσα σας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε πολλά και ο παρτενέρ σας θα ξετρελαθεί. Δεν χρειάζεται να περάσετε κατευθείαν στο ζουμί, άλλωστε, η φαντασία του θα… εκραγεί, όταν αρχίσετε απλά το παιχνίδι… 

28 Ιουλ 2012

Η Όλγα Φαρμάκη με καυτό κόκκινο bikini στην παραλία της Βουλιαγμένης

 
Η Όλγα Φαρμάκη με καυτό κόκκινο bikini στην παραλία της Βουλιαγμένης κάνει τους λουόμενους να παθαίνουν πλάκα!
Απολαύστε την

Οι Ολύμπιοι! Φωτογράφιση με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012

Η φωτογράφος Joanna Kustra τιμά με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα, τη φωτογραφία, τους  Ολυμπικακούς Αγώνες.Η φωτογράφιση έγινε για το περιοδικό Papercut.

Αυτά είναι τα πιο σέξι μοντέλα σε φωτογραφίσεις εσωρούχων!

Οι «καυτές» παρουσίες που ακολουθούν έχουν ένα κοινό..
Είναι πάρα πολύ όμορφες, σέξι και πλούσιες!

Τραβόλτα-Ντε Νίρο: Τους παίρνει συνέντευξη ο Αλιάγας στην Σκύρο

Δωρεάν διαφήμιση στην Ελλάδα έκανε ο Νίκος Αλιάγας, κατορθώνοντας να πάρει συνέντευξη από τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Τζον Τραβόλτα στα πλαίσια των διακοπών που κάνουν όλοι μαζί (παρέα με την Μαριάννα Λάτση) στα ελληνικά νησιά.

Απίστευτο: Τρώει… πέτρες για παρηγοριά



Είναι γνωστό ότι οι περισσότερες γυναίκες αποζητούν πολλές φορές την παρηγοριά σε… μια μπάρα σοκολάτας...

"Δεν ζητάμε ελεημοσύνη, δουλειά ζητάμε για να ζήσουμε"

Μια μεγάλη κοροϊδία και εμπαιγμός πραγματοποιείτε σε βάρος των χιλιάδων ανέργων στην χώρα μας. Πολλοί συνάθρωποι μας έχουν εναποθέσει τις ελπίδες στους για μια αξιοπρεπή ζωή στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας. Αυτό που συμβαίνει όμως....

Η Marilyn είχε δεσμό με 16χρονη θαυμάστριά της

Νέες πιπεράτες αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές προτιμήσεις της Marilyn Monroe ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου για τη ζωή της...

«Νικημένο μου ξεφτέρι, δεν αλλάζουν οι καιροί. Με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί»!

Και οι μελλομπατίρηδες σε χαιρετούν 

Πόσο καλά θυμάστε τις μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων;



Πόσο καλά θυμάστε τις μασκότ των περασμένων διοργανώσεων; Παρακάτω παραθέτουμε τις 11 μασκότ που ταυτίστηκαν με τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το 1972 μέχρι σήμερα στο Λονδίνο.

17 κόλπα που δεν ξέρετε ότι κάνει το σώμα σας!

Πολλές φορές το σώμα μας λειτουργεί ανεξάρτητα από τις εντολές που του δίνουμε...
Διαβάστε 17 ενδιαφέροντα κόλπα καλής υγείας που κάνει το σώμα μας...1. Εάν σας γαργαλάει ο λαιμός σας, ξύστε το αυτί σας

Τα 8 περίεργα των βρετανικών Ολυμπιακών Αγώνων

Ο δήμαρχος του Λονδίνου θα βάλει φωτιά στα μαλλιά του με την ολυμπιακή δάδα; Πόσες φορές θα χτυπήσει το Big Ben; Γιατί απαγορεύονται τα μπλουζάκια με τον Τσε Γκεβάρα στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις; Κυρίες και κύριοι, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου, ξεκινούν…

14χρονος Έλληνας νίκησε 1.000.000 μαθητές σε διεθνή διαγωνισμό για τους Ολυμπιακούς Αγώνες


Έλληνας Χρυσός "Ολυμπιονίκης" ετών 14! Το γράμμα μαθητή από τα Γιαννιτσά στον Ρότζερ Φέντερερ κέρδισε ανάμεσα σε 1.000.000 συμμετοχές από 55 χώρες, σε διεθνή διαγωνισμό. Τι είπε για το tweet της Παπαχρήστου

Μάθετε στα παιδιά σας να διαβάζουν


Την πιο μαγική διέξοδο από την πραγματικότητα αποτελούν τα βιβλία. Άλλωστε, συμβάλλουν και στην απόκτηση γνώσεων σας. Όμως, πρέπει να βρεθεί κάποιος να σας υποδείξει να αρχίσετε το διάβασμα.

27 Ιουλ 2012

Η καυτή 29χρονη παρθένα σπρίντερ των Ολυμπιακών του Λονδίνου


Η πιο σέξι αθλήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων, η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια στα 100 μέτρα Λόλο Τζόουνς, αποκάλυψε πόσο δύσκολο είναι να διατηρήσει την παρθενιά της.

Εικόνα που ραγίζει καρδιές: Είναι 15 μηνών και χρειάζεται μόσχευμα για να ζήσει!



baby
Η εικόνα ραγίζει καρδιές…. Ο μόλις 15 μηνών Jack Morris από το Λίβερπουκλ είναι διασωληνωμένος και περιμένει στην λίστα για μόσχευμα καρδιάς εδώ και πέντε μήνες. Κρατιέται στην ζωή χάρη σε μια τεχνητή καρδιά στο κέντρο μεταμόσχευσης του Νιουκαστλ.

Πορτραίτο φτιαγμένο αποκλειτικά από αποτυπώματα!

Πριν λίγες μέρες σας παρουσιάσαμε τα πορταίτα που φτιάχτηκαν αποκλειστικά από φελλούς, σήμερα σειρά έχει το ππαραπάνω πορταίτο που φτιαχτηκε αποκλειστικά από δαχτυλικά αποτυπώματα.

Γυναίκες ρομπότ προσελκύουν πελάτες χορεύοντας!

Absolutely New Level of Weirdness in Japanese Restaurants   awesome 2
Το Robot Restaurant στο Tokyo προσφέρει έναν ολοκαίνουριο τρόπο διασκέδασης στους επισκέπτες του! Γιγάντια ρομπότ με γυναικεία εμφάνιση που ελέγχονται από αληθινές γυναίκες με μπικίνι χορεύουν γύρω από τα τραπέζια!

"Κοιμάμαι κάθε βράδυ μέσα στον καταψύκτη για να διατηρήσω την ομορφιά μου"

 

Η διάσημη σχεδιάστρια δήλωσε πως για πολλά χρόνια τώρα
κοιμάται κάθε βράδυ μέσα στον καταψύκτη για να δείχνει πιο νέα και όμορφη, καθώς πιστεύει πως "παγώνει" την ομορφιά της στο χρόνο.

Το αλκοόλ έχει τα ίδια οφέλη με τη yoga


Perierga.gr - Αλκοόλ vs Yoga
Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να κάνουμε γυμναστική, οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν. Δεν ξέρουμε βέβαια κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί πιο ξεκούραστος η ευχάριστος τρόπος το …αλκοόλ.

Blade Runner: O γρηγορότερος άνθρωπος στον κόσμο χωρίς πόδια + Βίντεο


Από τη μέρα που ήρθε στον κόσμο είχε να αντιμετωπίσει μόνο προβλήματα. Κι όμως αυτή τη στιγμή είναι ο αθλητής που θέλει να δει να τρέχει στο Λονδίνο ΟΛΟΣ ο πλανήτης…

Δεν θα πιστεύετε τι θα κάνει ο γεματούλης...[video]

Θα γελάσετε απίστευτα με αυτό που θα δείτε πιο κάτω...

Η Γη από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Έχουμε δει και στο παρελθόν videos από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), αλλά δεν παύουμε ποτέ να θαυμάζουμε κάθε τι καινούργιο που έρχεται από εκεί, αφού μας θυμίζει πάντα ότι ζούμε σε έναν υπέροχο πλανήτη!

Βλέπω αστείες φάτσες παντού! [1]


Είναι πραγματικά εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει! με ελάχιστη φαντασία μπορείς να δεις παντού αστεία πρόσωπα!

8 τρόποι… για να ζήσουμε στον ωκεανό!

Ένα από τα πολλά οράματα για το μέλλον αφορά στη ζωή των ανθρώπων στη μέση του ωκεανού, δεδομένου, μάλιστα, ότι οι ωκεανοί αποτελούν τα 2/3 της επιφάνειας του πλανήτη.

Πρώτες φωτογραφίες από την πιο περίεργη, φιλόδοξη παραγωγή του 2012

Άνετα το μεγαλύτερο κινηματογραφικό ρίσκο του 2012, το «Cloud Atlas» κυκλοφόρησε τις πρώτες του φωτογραφίες για να μας δώσει πρώτη γεύση από τον περίεργο, περίεργο κόσμο του.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε πως επιδρά το αλκοόλ στο κορμί σας

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι απίστευτο.

Ατυχήματα με πεζούς...Προσοχή στο δρόμο!

 

Ένα βίντεο γεμάτο ατυχήματα ανάμεσα σε αυτοκίνητα και πεζούς, που θέλει να δείξει τους λόγους που γίνονται τέτοιου είδους ατυχήματα.. Ο δρόμος θέλει προσοχή είτε είσαι πίσω από το τιμόνι είτε απλά όταν περπατάς στο δρόμο.

Ο Χάρρυ Κλυνν απαντά στον Μπουτάρη για την τουρκική ονομασία οδών

Αγαπητέ Δήμαρχε της Θεσσαλονίκης, με όλο το θάρρος θα πρότεινα...

Έξι αρχαία ναυάγια εντοπίστηκαν στον Ευβοϊκό



Έξι αρχαία ναυάγια σε καλή κατάσταση εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή Μακρονήσου – Λαυρεωτικής, έπειτα από υποβρύχια αναγνωριστική έρευνα στον Νότιο Ευβοϊκό, που πραγματοποιήθηκε τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο.

Το κεφάλι της είναι τρεις φορές μεγαλύτερο από ενός ενήλικα (ΦΩΤΟ)

Η 3 ετών Dilla Anargia Adilla από την Ινδονησία γεννήθηκε με υδροκεφαλισμό, μια σπάνια ασθένεια εξαιτίας της οποίας το κεφάλι της είναι τρεις φορές μεγαλύτερο από το κεφάλι ενός ενήλικα.

ΣΟΚ: Φυλακισμένη για δέκα χρόνια στο μπάνιο!

 
Μία απίστευτη ιστορία με θύμα μία 21χρονη κοπέλα από την Παλαιστίνη και θύτη τον πατέρα της είδε το φως της δημοσιότητας κι έχει συγκινήσει τους πάντες.

Αυτό θα πει πολύχρωμα σκαλιά!

Really Colorful Stairs   awesome 2
To project ονομάζεται "The 16th Avenue Tiled Steps" και πραγματοποιήθηκε στο San Francisco.

Η Βενετία από ψηλά


Είναι μια από τις διασημότερες και πιο ιστορικές πόλεις του πλανήτη. Τα μοναδικά της κανάλια μαγεύουν όποιον την επισκέπτεται. Όπως και να τη δει κάποιος εντυπωσιάζεται. Εδώ βλέπυμε μερικές λήψεις από ψηλά που μας βοηθούν να σχηματίσουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τη Βενετια και πως είναι τοποθετημένη στο χώρο.

«Λίγο πριν πεθάνεις…»

Ο παππούς μου ήταν φυσικός. Ήταν και 96 χρονών (όπως ο Μητσοτάκης). Όταν τον ρωτούσαν πόσων χρονών είναι απαντούσε «χοντρικά… λίγο πριν π...